Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυνένωση της Maersk Air και της Sterling

Συνένωση της Maersk Air και της Sterling

Πριν λίγες μέρες οι αρμόδιες αρχές αποδέχθηκαν την συνένωση της αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους Sterling με την Maersk Air. Το νέο όνομα της εταιρίας είναι Sterling Airlines, αλλά στο μέλλον […]

Πριν λίγες μέρες οι αρμόδιες αρχές αποδέχθηκαν την συνένωση της αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους Sterling με την Maersk Air<...>. Το νέο όνομα της εταιρίας είναι Sterling Airlines, αλλά στο μέλλον το marketing θα γίνεται με μόνο την επωνυμία Sterling.

Η εταιρία Sterling έχει ήδη ετοιμάσει λεπτομερές σχέδιο για την επιτυχή συνένωση των δύο εταιριών, πιστεύοντας ότι η όλη διαδικασία θα διαρκέσει περίπου 18 μήνες. Ο πρωταρχικός στόχος είναι η ευθυγράμμιση με το παραπάνω σχέδιο της διοίκησης της εταιρίας, της εξυπηρέτησης πελατών, και της ηλεκτρονικής παρουσίασης της. Έτσι για λίγο ακόμα καιρό οι καταναλωτές θα βλέπουν το λογότυπο και τα χρώματα της Maersk Air.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που αυτή η συμφωνία έγινε πραγματικότητα. Αυτό σημαίνει ότι πολλές θέσεις εργασίας έχουν τώρα εξασφαλισθεί, ενώ μια ανταγωνιστική αεροπορική εταιρία δημιουργήθηκε προς όφελος του επιβατικού κοινού. Επιτέλους, θα μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα πολλά πλεονεκτήματα που θα προκύψουν στο κοντινό μέλλον. Σήμερα, όλοι οι εργαζόμενοι μας γιορτάζουν το γεγονός της δημιουργίας της νέας Sterling, ενώ οι επιβάτες της πρώτης πτήσης μετά την επίσημη ανακοίνωση θα απολαύσουν ένα ποτήρι σαμπάνια», δήλωσε ο διευθύνοντας σύμβουλος της Sterling κ. Almar Örn Hilmarsson.

Ο στόλος της Sterling αποτελείται από 30 αεροπλάνα ορισμένα από τα οποία είναι ιδιόκτητα και νοικιασμένα με το σύστημα leasing, και το δίκτυο της εξυπηρετεί 80 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη. Επίσης, η εταιρία μεταφέρει 5 εκατ. επιβάτες το χρόνο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024