Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΦιλοξενία από την ΕΞΑ Σουηδών τουριστικών πρακτόρων
Σε συνεργασία με ΕΟΤ Β.Ευρώπης και STERLING

Φιλοξενία από την ΕΞΑ Σουηδών τουριστικών πρακτόρων

Η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής (ΕΞΑ-Α), στα πλαίσια των συνεχιζόμενων προσπαθειών της για την προβολή και ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής, ως City Break προορισμού, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ […]

Η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής (ΕΞΑ-Α), στα πλαίσια των συνεχιζόμενων προσπαθειών της για την προβολή και ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής, ως City Break προορισμού, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Β. Ευρώπης και την αεροπορική<...>εταιρία STERLING, φιλοξένησε επιλεγμένο προσωπικό των σημαντικότερων δικτύων πωλήσεων αεροπορικών ταξιδιών και διακοπών της Σουηδίας.

Η αεροπορική εταιρία Sterling στοχεύει στην ενίσχυση και διατήρηση της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης των Σκανδιναβικών πρωτευουσών (Στοκχόλμη, Όσλο, Κοπεγχάγη και πρόσφατα από Γκέτεμποργκ) για όλη τη διάρκεια του έτους με την Αθήνα και στην ανάδειξη της Αθήνας ως προορισμό City Break για τους Σκανδιναβούς. Κατά τη διάρκεια αυτού του εκπαιδευτικού ταξιδιού γνωριμίας, η ΕΞΑ-Α παρουσίασε στους παρισταμένους το προφίλ και τις δραστηριότητες της Ένωσης, ενώ παράλληλα διενεμήθηκε και ο ξενοδοχειακός οδηγός, αλλά και ο ειδικός οδηγός City Break της Αθήνας.

Μετά το πέρας του ταξιδιού, από τον ΕΟΤ Β. Ευρώπης, η ΕΞΑ-Α, έλαβε την ακόλουθη επιστολή: «…Η ευγενική σας ανταπόκριση και συμμετοχή, συνέβαλε στην επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος επίσκεψης γνωριμίας στην Αθήνα Σουηδών τουριστικών πρακτόρων σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρία Sterling. Σας ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά σας…».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024