Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤαξίδι στην Ινδία μέσω Βιέννης με την Austrian Airlines
6 πτήσεις εβδομαδιαίως προς Δελχί και 5 προς Μουμπάι

Ταξίδι στην Ινδία μέσω Βιέννης με την Austrian Airlines

Η Austrian Airlines συνεχίζει να ικανοποιεί τους πελάτες της προσφέροντας ακόμη περισσότερους προορισμούς με την ιδιαίτερη άνεση και τις υπηρεσίες που τη χαρακτηρίζουν. Από τις 31 Οκτωβρίου, η εταιρεία προσφέρει […]

Η Austrian Airlines συνεχίζει να ικανοποιεί τους πελάτες της προσφέροντας ακόμη περισσότερους προορισμούς με την ιδιαίτερη άνεση και τις υπηρεσίες που τη<...> χαρακτηρίζουν. Από τις 31 Οκτωβρίου, η εταιρεία προσφέρει 6 πτήσεις εβδομαδιαίως προς Δελχί και 5 προς Μουμπάι μέσω Βιέννης, του ταχύτερου κόμβου ανταποκρίσεων της Ευρώπης.

Η Μουμπάι (πρώην Βομβάη), είναι χτισμένη στο άλλοτε αρχιπέλαγος των επτά νησιών: Νήσου Βομβάης, Παρέλ, Μαζαγκαόν, Μαχίμ, Κολάμπα, Γουόρλι και Νησί της Γηραιάς Κυρίας (γνωστό και ως Μικρό Κολάμπα). Είναι η πολυπληθέστερη πόλη της Ινδίας και δεύτερη πολυπληθέστερη του κόσμου, με πληθυσμό σχεδόν 14 εκατ. κατοίκους. Η Μουμπάι βρίσκεται στη δυτική ακτή της Ινδίας και διαθέτει ένα μεγάλο φυσικό λιμάνι. Επίσης, είναι η πλουσιότερη πόλη της Ινδίας, με το ανώτερο ΑΕΠ από οποιαδήποτε άλλη πόλη της νότιας ή κεντρικής Ασίας.

Η Μουμπάι φιλοξενεί σημαντικά οικονομικά ιδρύματα, όπως η Κεντρική Τράπεζα Αποθεμάτων της Ινδίας, το Χρηματιστήριο, το Εθνικό Χρηματιστήριο της Ινδίας και πολλά διοικητικά κέντρα επιχειρήσεων από ινδικές και πολυεθνικές εταιρίες. Επίσης, η πόλη είναι το κέντρο και το κέντρο της εθνικής βιομηχανίας θεάματος της Ινδίας. Χάρη στις πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες που υπόσχεται η πόλη, καθώς και η δυνατότητα να προσφέρει ένα υψηλότερο βιοτικό επίπεδο, προσελκύει πολλούς αποδημούντες από κάθε μέρος της Ινδίας, που ως αποτέλεσμα καθιστούν την πόλη ένα κοκτέιλ πολλών διαφορετικών κοινωνιών και κουλτούρας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024