Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤεχνικά προβλήματα του μοιραίου αεροσκάφους της Helios στο φως

Τεχνικά προβλήματα του μοιραίου αεροσκάφους της Helios στο φως

Σωρεία τεχνικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε το μοιραίο αεροσκάφος της Helios Airways κατέδειξε χτες η αεροσυνοδός κυρίαΛουίζα Πολεμίτου, στο πλαίσιο κατάθεσης της ενώπιον της Επιτροπής διερεύνησης των αιτίων του δυστυχήματος. Όπως […]

Σωρεία τεχνικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε το μοιραίο αεροσκάφος της Helios Airways κατέδειξε χτες η αεροσυνοδός κυρία<...>Λουίζα Πολεμίτου, στο πλαίσιο κατάθεσης της ενώπιον της Επιτροπής διερεύνησης των αιτίων του δυστυχήματος.

Όπως ανέφερε στη κατάθεση της, κατά τη διάρκεια των πτήσεων της με το συγκεκριμένο αεροσκάφος, ένοιωθε πολλές φορές να κρυώνει και άλλες φορές να ζεσταίνεται, αναφέροντας πάντα το πρόβλημα στον εκάστοτε υπεύθυνο, χωρίς όμως να επιδιορθώνεται οτιδήποτε.

“Η πισινή δεξιά πόρτα δημιουργούσε στο κάτω μέρος πάγο. Αυτό το περιστατικό το είχα αναφέρει και στο συγκυβερνήτη Πάμπο Χαραλάμπους, σε μια πτήση για Βαρσοβία, ο οποίος μου είπε: `το ξέρω, εν να μας σκοτώσουν τούτοι`”, ανέφερε χαρακτηριστικά η αεροσυνοδός, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Ωστόσο, μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της εταιρίας το Δεκέμβριο του 2004, πολλά πράγματα άλλαξαν, όπως ισχυρίστηκε η κυρία Πολεμίτου, αναφέροντας πως “το προσωπικό ξεπερνούσε των εργασιακών επιτρεπομένων ωρών, μειώθηκε το γεύμα προς τους εργαζόμενους και ότι δεν υπήρχαν επαφές με ανώτερους αξιωματούχους της εταιρίας”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024