Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΘετικά αποτελέσματα για την Austrian Airlines
Τρίμηνο με εντυπωσιακά μεγέθη πληρότητας καταγράφει ο αυστριακός αερομεταφορέας

Θετικά αποτελέσματα για την Austrian Airlines

Ιδιαίτερα ικανοποιητικά ήταν τα αποτελέσματα πληρότητας που ανακοίνωσε η Austrian Airlines για το πρώτο τρίμηνο του 2009. Παρά τη γενική κρίση που παρατηρείται στον τουρισμό, ο αυστριακός αερομεταφορέας κατέγραψε εντυπωσιακά […]

Ιδιαίτερα ικανοποιητικά ήταν τα αποτελέσματα πληρότητας που ανακοίνωσε η Austrian Airlines για το πρώτο τρίμηνο<...> του 2009. Παρά τη γενική κρίση που παρατηρείται στον τουρισμό, ο αυστριακός αερομεταφορέας κατέγραψε εντυπωσιακά νούμερα πληρότητας που αφορούν την πρωινή πτήση που έχει επαναφέρει από την αρχή του εαρινού προγράμματος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η Austrian Airlines για τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου, ο αυστριακός αερομεταφορέας σημείωσε τεράστια επιτυχία σε διάστημα δύο μηνών από την επαναφορά της πρωινής πτήσης. Ο Απρίλιος παρουσίασε πληρότητα 73% και ο Μάιος 81%, αποδεικνύοντας πόσο δημοφιλής είναι η επιλογή αυτή για ένα πραγματικά μεγάλο μέρος των ταξιδιωτών προς Βιέννη.

Ο γενικός διευθυντής της Austrian Airlines στην Ελλάδα, κ. Philip Nordfeldt, δήλωσε με ικανοποίηση “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και χαρούμενοι με τα πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα για το διάστημα των δύο μηνών από την επαναφορά της πρωινής μας πτήσης που σχεδιάστηκε για να προσφέρει ευέλικτη μετάβαση στην Αυστριακή πρωτεύουσα. Παράλληλα, με την επαναφορά της επιπλέον αυτής πτήσης παρέχεται η δυνατότητα σύνδεσης με 120 προορισμούς παγκοσμίως. Αναμφισβήτητα, η προσθήκη της δεύτερης πτήσης – πέραν της απογευματινής OS 802 που αναχωρεί από Αθήνα στις 15:00 και φθάνει στη Βιέννη στις 16:30- ήταν ένα εγχείρημα που πέτυχε, κυρίως λόγω των ωραρίων που διευκολύνουν τους επιχειρηματίες ταξιδιώτες ακόμη και για ένα αυθημερόν ταξίδι. Από πλευράς μας ελπίζουμε και το ερχόμενο τρίμηνο να είναι το ίδιο θετικό, παρά τις διεθνείς συγκυρίες” .

Η πτήση OS 804 αναχωρεί για Βιέννη από Αθήνα στις 07:30 και φτάνει στην αυστριακή πρωτεύουσα στις 08.55. Αντίστοιχα, η επιστροφή από τη Βιέννη προσφέρεται κάθε Πέμπτη αυθημερόν, με αναχώρηση της πτήσης OS 803 στις 20.00 από Βιέννη και άφιξη στην Αθήνα στις 23.15.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024