Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤην πρώτη επιβατική πτήση με βιοκαύσιμα πραγματοποίησε η KLM
Ο γύρος της Ολλανδίας με βιοκαύσιμα

Την πρώτη επιβατική πτήση με βιοκαύσιμα πραγματοποίησε η KLM

To γύρο της Ολλανδίας σε μία ώρα απήλαυσαν οι 40 διακεκριμένοι καλεσμένοι της πρώτης επιβατικής πτήσης με βιοκαύσιμα που πραγματοποίησε την περασμένη Δευτέρα ένα Boeing 747 της KLM. Στην πρωτοποριακή […]

To γύρο της Ολλανδίας σε μία ώρα απήλαυσαν οι 40 διακεκριμένοι καλεσμένοι της πρώτης επιβατικής πτήσης<...> με βιοκαύσιμα που πραγματοποίησε την περασμένη Δευτέρα ένα Boeing 747 της KLM. Στην πρωτοποριακή πτήση επέβαιναν, μεταξύ άλλων, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Peter Hartman, η Ολλανδή υπουργός Οικονομικών Υποθέσεων Maria van der Hoeven και ο διευθυντής της WWF Ολλανδίας, Johan van de Gronden.

Όπως αναφέρει το AFP, ο ένας από τους τέσσερις κινητήρες του αεροπλάνου έκαιγαν βιοκαύσιμο, ανεμεμειγμένο με συμβατική κηροζίνη σε αναλογία ένα προς ένα. Την βιοκηροζίνη είχε προμηθεύσει αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας που την παράγει από το φυτό χαμαιλίνο.

Η ολλανδική KLM δήλωσε αποφασισμένη να υιοθετήσει τη λύση των βιοκαυσίμων, εφόσον παράγονται με βιώσιμες μεθόδους, ωστόσο δεν έχει καθορίσει στόχους για τη χρήση τους στις πτήσεις του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024