Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςVirgin Express: Στηρίζει τους τουριστικούς πράκτορες

Virgin Express: Στηρίζει τους τουριστικούς πράκτορες

Η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Virgin Express, που μόλις ξεκίνησε τις πτήσεις της μεταξύ Βρυξελλών και Αθηνών, δηλώνει ότι υποστηρίζει τους τουριστικούς πράκτορες και είναι χαρά της να συνεργάζεται μαζί […]

Η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Virgin Express<.>, που μόλις ξεκίνησε τις πτήσεις της μεταξύ Βρυξελλών και Αθηνών, δηλώνει ότι<...> υποστηρίζει τους τουριστικούς πράκτορες και είναι χαρά της να συνεργάζεται μαζί τους.

Σύμφωνα με τον κ. Yves Panneels διευθυντή επικοινωνίας της Virgin Express, η εταιρία πιστεύει ότι η συνεργασία με τους τουριστικούς πράκτορες είναι μια κατάσταση 'win win' όπου όλοι βγαίνουν κερδισμένοι. Το 35% των πωλήσεων τους γίνεται μέσω των τουριστικών πρακτόρων και η προμήθεια τους είναι της τάξης του 9%. Οι κρατήσεις των τουριστικών πρακτόρων γίνονται μέσω των συστημάτων GDS. Όπως τόνισε ο κ. Yves Panneels η Virgin Express έχει παρουσία και στα τέσσερα συστήματα και μάλιστα είναι η μοναδική εταιρία χαμηλού κόστους που το κάνει αυτό παρόλο το υψηλό κόστος. Επίσης, σύντομα θα λειτουργήσει ένας ξεχωριστός κόμβος στο Internet ειδικά αφιερωμένος για τους τουριστικούς πράκτορες. Επίσης, ήδη λειτουργεί ειδικός τηλεφωνικός αριθμός για την εξυπηρέτηση τους.

Στόχος της Virgin Express είναι η διεύρυνση του αριθμού των ταξιδιωτών και όχι η απόσπαση ενός μέρους της 'πίτας' από τις υπόλοιπες αεροπορικές εταιρίες. Ο κ. Panneels δήλωσε ότι περιμένει την αύξηση της επιβατικής κίνησης μεταξύ Βρυξελλών και Αθηνών, όπως έγινε και στην περίπτωση της γραμμής Βρυξέλλες-Μαδρίτη.

Η πρώτη πτήση από τις Βρυξέλλες που έγινε την Παρασκευή σημείωσε μεγάλη επιτυχία αφού είχε πληρότητα 100%, γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της Virgin Express. Ο Richard Branson, ιδρυτής της Virgin, δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος που γυρίζει στην Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024