Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠρόσκληση δημοσιογράφων από την Virgin Express

Πρόσκληση δημοσιογράφων από την Virgin Express

Η αεροπορική εταιρία Virgin Express με την ευκαιρία της πρώτης της προσγείωσης στο αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος της πτήσης της Βρυξέλλες – Αθήνα, προσκαλεί τους δημοσιογράφους σε συνέντευξη τύπου. Ο […]

Η αεροπορική εταιρία Virgin Express<.> με την ευκαιρία της πρώτης της προσγείωσης στο αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος της πτήσης<...> της Βρυξέλλες – Αθήνα, προσκαλεί τους δημοσιογράφους σε συνέντευξη τύπου.

Ο γενικός διευθυντής της Virgin Express κ. Neil Burrows θα υποδεχθεί τους δημοσιογράφους αύριο Παρασκευή στις 10:00 το πρωί στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport για να συζητήσει μαζί τους την στρατηγική της εταιρίας του.

Η Virgin Express ανακοίνωσε ότι μετά την χρεοκοπία της Sabena, του επίσημου αερομεταφορέα του Βελγίου, μόνο μια εταιρία εξυπηρετούσε το δρομολόγιο Βρυξέλλες – Αθήνα. Έτσι η βελγική εταιρία χαμηλού κόστους Virgin Express αποφάσισε να βάλει τέλος σε αυτό το μονοπώλιο ξεκινώντας δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024