Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤαξιδιωτικές ΟδηγίεςΑνακοίνωση των ΗΠΑ για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον Αμερικανών στην Ιταλία

Ανακοίνωση των ΗΠΑ για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον Αμερικανών στην Ιταλία

Δημόσια ανακοίνωση, με την οποία προειδοποιεί για την πιθανότητα τρομοκρατικού χτυπήματος εξτρεμιστικών ομάδων εναντίον Αμερικανών πολιτών που βρίσκονται στις ιταλικές πόλεις Βενετία, Φλωρεντία, Μιλάνο και Βερόνα την Κυριακή του Πάσχα […]

Δημόσια ανακοίνωση, με την οποία προειδοποιεί για την πιθανότητα τρομοκρατικού χτυπήματος εξτρεμιστικών ομάδων εναντίον Αμερικανών πολιτών που βρίσκονται στις ιταλικές πόλεις<...> Βενετία, Φλωρεντία, Μιλάνο και Βερόνα την Κυριακή του Πάσχα των καθολικών, εξέδωσε η αμερικανική κυβέρνηση. Η ισχύς της δημόσιας ανακοίνωσης λήγει στις 25 Απριλίου 2002.

Σύμφωνα με πληροφορίες ως αποτέλεσμα της ανακοίνωσης αυτής ήδη έχουν υπάρξει ακυρώσεις σε κοινά πακέτα με τη χώρα μας όσον αφορά στο κομμάτι της Ιταλίας. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, σύμφωνα με σχετική δήλωση στο Department of State's Worldwide Caution στις 17 Μαρτίου 2002, εξακολουθεί να λαμβάνει αξιόπιστες εκθέσεις που αναφέρουν ότι εξτρεμιστές προγραμματίζουν επιπλέον τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον αμερικανικών συμφερόντων. Η αμερικανική κυβέρνηση έχει πληροφορηθεί ότι υπάρχει πιθανή απειλή από εξτρεμιστικές ομάδες για τους πολίτες των ΗΠΑ στις προαναφερόμενες πόλεις την Κυριακή του Πάσχα, στις 31 Μαρτίου.

Αυτές οι ομάδες δεν κάνουν διακρίσεις μεταξύ κυβερνητικών και πολιτικών στόχων. Οι πολιτικοί στόχοι μπορεί να περιλαμβάνουν μέρη όπου Αμερικανοί και γενικότερα το κοινό συνηθίζουν να συναθροίζονται ή να επισκέπτονται όπως λέσχες, εστιατόρια, ναούς, σχολεία ή υπαίθριους χώρους αναψυχής. Οι Αμερικανοί πολίτες, τονίζει η ανακοίνωση, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να βρίσκονται σε επιφυλακή και να αποφεύγουν τα μέρη όπου συνωστίζεται πολύ κόσμος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024