Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Virgin Express πετά ελληνικά τουριστικά γραφεία στο Flanders Travel Forum

Η Virgin Express πετά ελληνικά τουριστικά γραφεία στο Flanders Travel Forum

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: Για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες το Flanders Travel Forum από τις 20-22 Φεβρουαρίου που προωθεί τον εισερχόμενο τουρισμό στην περιοχή της Φλάνδρας. Από την Ελλάδα […]

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: Για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες το Flanders Travel Forum από τις 20-22 Φεβρουαρίου που προωθεί τον εισερχόμενο τουρισμό<...> στην περιοχή της Φλάνδρας. Από την Ελλάδα έλαβαν μέρος εκπρόσωποι των γραφείων Carlson Wagonlit, MidEast, και Maxima καλεσμένοι της αεροπορικής εταιρίας Virgin Express.

Η Virgin Express συνδέει την Ελλάδα με τις Βρυξέλλες δίνοντας τη δυνατότητα από εκεί ο επιβάτης να ταξιδέψει σε 18 προορισμούς της Νοτίου και σε 4 προορισμούς της Βορείου Ευρώπης σε πολύ χαμηλές τιμές, μιας και είναι εταιρία χαμηλού κόστους. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η Virgin Express συνεργάζεται με τουριστικά γραφεία τα οποία κάνουν τις κρατήσεις των θέσεων ηλεκτρονικά. Τα αεροπλάνα της εταιρίας είναι όλα καινούργια ενώ σημαντικό είναι το γεγονός ότι για το 2005, από τις 16.345 πτήσεις το 88,6% έφυγε στην ώρα του και το 87,6% έφτασε την καθορισμένη ώρα.

Στο Flanders Travel Forum καλεσμένοι από όλο τον κόσμο είχαν τη δυνατότητα να συναντηθούν με 120 τουριστικές εταιρίες που προωθούσαν τον τουρισμό την Φλάνδρα και τις Βρυξέλλες. Μεταξύ των εκθετών υπήρχαν ξενοδοχεία, μεταφορικές εταιρίες, εστιατόρια, αλλά και θεματικά πάρκα. “Το Flanders Travel Forum χαρακτηρίζεται Forum για να δοθεί έμφαση στο γεγονός ότι αποτελεί ένα μέρος αφιερωμένο στο εμπόριο και στις συναντήσεις όπως είναι ένα Forum με τη Ρωμαϊκή του έννοια. Το γραφείο Τουρισμού της Φλάνδρας που το οργανώνει έχει στόχο να παρουσιάσει την περιοχή στους τουριστικούς επαγγελματίες με ένα νέο, ξεχωριστό, και δυναμικό τρόπο. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα χώρο όπου η ζήτηση και η προσφορά θα βρίσκονται μαζί και θα υπάρχουν οι καλύτερες συνθήκες για να γίνουν επαγγελματικές συναντήσεις, τόνισε ο διευθυντής του Γραφείου Τουρισμού της Φλάνδρας κ. Wim Vanseveren.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024