Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΒραβείο στην Emirates Airline από αμερικάνικο περιοδικό

Βραβείο στην Emirates Airline από αμερικάνικο περιοδικό

Τα kits με τα προσωπικά είδη μίας χρήσης, που προσφέρει η Emirates Airline σε κάθε πτήση διαθέτουν τα πάντα και είναι τα καλύτερα των αιθέρων, σύμφωνα με το περιοδικό `Global […]

Τα kits με τα προσωπικά είδη μίας χρήσης, που προσφέρει η Emirates Airline σε κάθε πτήση διαθέτουν τα<...> πάντα και είναι τα καλύτερα των αιθέρων, σύμφωνα με το περιοδικό `Global Traveler`, το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό των Η.Π.Α.. Τα ταξιδιωτικά βαλιτσάκια της Emirates χαρακτηρίζονται από λείες γραμμές, δέρμα υψηλής ποιότητας, και τις καλύτερες επιλογές σε κολόνιες, αρώματα, σαπούνια, ενυδατικές κρέμες, χτένες, οδοντικά και ξυριστικά αξεσουάρ.

Το τεύχος του Νοεμβρίου, του περιοδικού `Global Traveler`, κατέταξε τα βαλιτσάκια της Emirates πρώτα σε μία σειρά κατηγοριών κορυφαίων υπηρεσιών, όπως “Best Overall Amenity Kit” συνολικά για την Πρώτη και την Επιχειρηματική Θέση, “Womens Fragrance” συνολικά για την Πρώτη και την Επιχειρηματική Θέση, “Spa Products” για την Πρώτη Θέση και “Shaving Supplies” για την Επιχειρηματική θέση.

Ο κ. Terry Daly, Senior Vice President της Emirates στον τομέα της Παροχής Υπηρεσιών δήλωσε ότι “εγγυόμαστε στους επιβάτες των πρώτων θέσεων μία πολυτελή και ιδιαίτερα προσεγμένη εμπειρία πτήσης”.

Ενώ πρόσθεσε ότι “επιλέξαμε και τοποθετήσαμε υψηλής ποιότητας καλλυντικά και είδη πολυτελείας στα ταξιδιωτικά μας βαλιτσάκια, όπως οι ενυδατικές λοσιόν της Clarins, τα αρωματικά μαντηλάκια της Bulgari, κολώνιες Roger & Gallet και ξυριστικά αξεσουάρ της Gillette. Η επιλογή των προϊόντων είναι αποτέλεσμα της έρευνας για τις προτιμήσεις των πελατών μας, η οποία πραγματοποιήθηκε με στόχο την αναζωογόνηση και την προσφορά επιπλέον άνεσης στους επιβάτες κατά τη διάρκεια και μετά την πτήση”.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το βραβείο αυτό έρχεται να προστεθεί στην εντυπωσιακή συλλογή βραβείων της Emirates, καθώς και στις πολυάριθμες διακρίσεις που κέρδισε τη φετινή χρονιά για ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών της, όπως το Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Best Airline (Skytrax Airline of the Year Awards 2004), το βραβείο της Αεροπορικής με το Καλύτερο Πλήρωμα Καμπίνας και της καλύτερης Αεροπορικής Συχνών Πτήσεων (Business Traveller ME Awards).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024