Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΞεκίνησε η πρώτη πτήση απευθείας Αθήνα – Ντουμπάι από την Emirates

Ξεκίνησε η πρώτη πτήση απευθείας Αθήνα – Ντουμπάι από την Emirates

Ξεκίνησε εχθές η πρώτη απευθείας πτήση Αθήνα – Ντουμπάι της αεροπορικής εταιρίας Emirates, η οποία είναι η έκτη εβδομαδιαία, αποτέλεσμα των υψηλών προσδοκιών της εταιρίας για αυξημένο τουριστικό ρεύμα μεταξύ […]

Ξεκίνησε εχθές η πρώτη απευθείας πτήση Αθήνα – Ντουμπάι της αεροπορικής εταιρίας Emirates, η οποία<...> είναι η έκτη εβδομαδιαία, αποτέλεσμα των υψηλών προσδοκιών της εταιρίας για αυξημένο τουριστικό ρεύμα μεταξύ των δύο χωρών.

Στο πλαίσιο εορταστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν για τη νέα πτήση, το προσωπικό της Emirates υποδέχθηκε με κόκκινα τριαντάφυλλα τους επιβάτες που προσγειώθηκαν με τη νέα πτήση από το Ντουμπάι, ενώ προσωπικό του αεροδρομίου μοίρασε στους ταξιδιώτες καπελάκια. Εκπλήξεις περίμεναν και εκείνους που απογειώθηκαν με την πτήση από Αθήνα για Ντουμπάι στους οποίους προσφέρθηκαν σοκολατάκια Godiva και χουρμάδες κατά την προσέλευση τους στο counter της Emirates και αναψυκτικά και εδέσματα κατά τη διάρκεια της αναμονής τους πριν την επιβίβαση.

Στις εκδηλώσεις αυτές παρευρέθηκαν η κα. Nahed Al Kheily, γενική διευθύντρια Ελλάδας και Κύπρου της Emirates και ο κ. Keith Longstaff senior vice-president commercial Operations Europe της Emirates.

Η νέα πτήση θα εκτελείται κάθε Τρίτη από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με ώρα αναχώρησης 18:05μμ και άφιξη στο Ντουμπάι στις 23:30μμ τοπική ώρα.

Σύμφωνα με την κα. Nahed Al Kheily η Emirates προγραμματίζει να προσθέσει και δεύτερη απευθείας πτήση την εβδομάδα στο ίδιο δρομολόγιο από την 1η Σεπτεμβρίου διατηρώντας τις ήδη υπάρχουσες πέντε πτήσεις της με ενδιάμεσο σταθμό τη Λάρνακα, ενώ από την 1η Οκτωβρίου θα καταργηθούν οι πτήσεις μέσω Κύπρου και θα αντικατασταθούν και αυτές με απευθείας πτήσεις με αποτέλεσμα η Emirates να πετάει επτά ημέρες την εβδομάδα, με απευθείας πτήση, από Αθήνα για Ντουμπάι.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024