Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΥπογραφή συμφωνίας μεταξύ Swissport και Continental Airlines

Υπογραφή συμφωνίας μεταξύ Swissport και Continental Airlines

Μία νέα συνεργασία ξεκίνησε στις αρχές Ιουνίου μεταξύ της Swissport και της Continental Airlines, για την παροχή υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης στους επιβάτες και τα αεροσκάφη της γνωστής Αμερικάνικης αεροπορικής εταιρείας. […]

Μία νέα συνεργασία ξεκίνησε στις αρχές Ιουνίου μεταξύ της Swissport και της Continental Airlines, για την παροχή υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης στους επιβάτες και τα αεροσκάφη της<...> γνωστής Αμερικάνικης αεροπορικής εταιρείας.

Η εταιρεία πρόκειται να ξεκινήσει καθημερινές απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς την Νέα Υόρκη και το αεροδρόμιο Newark, την Παρασκευή 08 Ιουνίου 2007. H Continental Airlines ανήκει στη Sky Team,μία από τις μεγαλύτερες συμμαχίες αεροπορικών εταιρειών στον κόσμο και αποτελεί πλέον τον 82ο πελάτη της Swissport στην Ελλάδα και τον 3ο πελάτη της εταιρείας που πραγματοποιεί απ’ ευθείας πτήσεις από Αθήνα προς τη Βόρεια Αμερική.

H συνεργασία της Swissport με την Continental Airlines θα αφορά στην παροχή υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης προς τους επιβάτες, καθώς και τις υπηρεσίες διαχείρισης και μεταφοράς φορτίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024