Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑκόμα ένα βραβείο για τη διαφημιστική καμπάνια της Turkish Airlines
Αεροπορικές εταιρείες

Ακόμα ένα βραβείο για τη διαφημιστική καμπάνια της Turkish Airlines

Το βραβείο Gold Epica Awards απονεμήθηκε στον παγκόσμιο μεταφορέα.

Η Turkish Airlines κέρδισε το Χρυσό βραβείο στα Epica Awards για τη διαφημιστική  καμπάνια του ‘”Batman v. Superman”.

Στο blockbuster “Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης”, η αεροπορική εταιρεία έκανε μία εμφάνιση cameo με ένα Boeing 777. Η ιδέα ήταν να παρουσιαστεί ότι η Turkish Airlines πετούσε στις φανταστικές πόλεις της ταινίας, το Gotham City και τη Metropolis. Πέρα από την πραγματικότητα της οθόνης, η Turkish Airlines είχε δεσμευτεί να παρουσιάσει καινοτόμες εμπειρίες, εμπνευσμένες από κινηματογραφικές ταινίες, που έδωσαν στους fans παγκοσμίως τη δυνατότητα να δουν τον κόσμο των εικονικών υπερηρώων, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας των ταξιδιωτών να κάνουν κρατήσεις για τις δύο “νέες” προσθήκες στο δίκτυό της.

Η Turkish Airlines τιμήθηκε στην κατηγορία Product & Brand Integration, στην οποία βραβεύονται “δραστηριότητες για την προώθηση επώνυμων προϊόντων ή υπηρεσιών μέσω των εμφανίσεών τους σε προϋπάρχουσες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές ή άλλα μέσα ενημέρωσης, επιτρέποντας στις εταιρείες να αποκτήσουν ή να ενισχύσουν το status τους μέσα από το περιεχόμενο της τοποθέτησής τους”. Κάνοντας την Turkish Airlines την πρώτη αεροπορική εταιρεία σε ένα σύμπαν υπερηρώων, η καμπάνια είχε 125 εκατ. impressions στα μέσα ενημέρωσης, ενώ η θέαση των διαφημίσεων στο YouTube ξεπέρασε τα 30 εκατομμύρια.

“Είμαστε περήφανοι για αυτό το βραβείο που επιδεικνύει τη δέσμευση της Turkish Airlines να προσφέρει νέες ευχάριστες και απροσδόκητες εμπειρίες στους επιβάτες και τους ακολούθους της παγκοσμίως”, δήλωσε ο κ. Ahmet Olmustur, γενικός διευθυντής Μάρκετινγκ της Turkish Airlines.

Τα Epica Awards δημιουργήθηκαν το 1987 και είναι μοναδικά στον τομέα τους, καθώς είναι τα μόνα βραβεία τα οποία κρίνονται από δημοσιογράφους που εργάζονται σε περιοδικά μάρκετινγκ και επικοινωνίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024