Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑκόμη στενότερη συνεργασία μεταξύ Germanwings και Brussels Airlines
Από τη συνεργασία επωφελούνται ειδικά οι επιβάτες από Στουτγκάρδη

Ακόμη στενότερη συνεργασία μεταξύ Germanwings και Brussels Airlines

Νέα συμφωνία συνεργασίας Διμερούς Διεταιρικής Κίνησης (Interlining) της Germanwings με τη βέλγικη αεροπορική εταιρεία Brussels Airlines.

Οι εταιρείες Germanwings και Brussels Airlines ανακοίνωσαν ακόμη στενότερη συνεργασία μεταξύ τους. Αμφότερες οι αεροπορικές εταιρείες έχουν ήδη θέσει σε εφαρμογή συμφωνία συνεργασίας Διμερούς Διεταιρικής Κίνησης (Interlining).

Έτσι, η Brussels Airlines μπορεί πλέον να προσφέρει το νέο δρομολόγιο Στουτγκάρδη- Βρυξέλλες της Germanwings με πτήσεις της μέσω του αερολιμένα των Βρυξελλών.
 
Με τη συνεργασία Διμερούς Διεταιρικής Κίνησης (Interlining), οι επιβάτες από Στουτγκάρδη μπορούν να χρησιμοποιούν πολλούς νέους συνδυασμούς. Η Brussels Airlines, της οποίας μετοχές διαθέτει η Lufthansa, η μητρική εταιρεία της Germanwings, προσφέρει αναρίθμητα δρομολόγια ανά την υφήλιο, συμπεριλαμβανομένων 20 απευθείας συνδέσεων προς προορισμούς στην Αφρική καθώς και πολλές ελκυστικές πτήσεις ανταπόκρισης προς την Ευρώπη, όπως για παράδειγμα, προς Μαδρίτη, Μπέρμινγχαμ, Μπρίστολ, Νιούκασλ, Μάντσεστερ και Πόρτο.
 
Οι ταξιδιώτες από Στουτγκάρδη μπορούν να κάνουν κράτηση εισιτηρίων στις νέες συνδέσεις μέσω Βρυξελλών στο brusselsairlines.com ή στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024