Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕθνική Ελλάδος και Aegean συνταξιδεύουν για την πρόκριση στο Μουντιάλ
Χορηγία

Εθνική Ελλάδος και Aegean συνταξιδεύουν για την πρόκριση στο Μουντιάλ

Τη νέα χορηγική συμφωνία τους ανακοίνωσαν η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Aegean Airlines, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Metropolitan.

Η Aegean θα είναι επίσημος υποστηρικτής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών για τα επόμενα δύο χρόνια και οι ποδοσφαιριστές της θα συγκαταλέγονται μεταξύ των εκατομμυρίων επιβατών της κορυφαίας αεροπορικής εταιρείας, με την οποία ευελπιστούν να πετάξουν και στα γήπεδα της Βραζιλίας για το Μουντιάλ 2014.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παρουσίασε αυτή τη συνεργασία με ιδιαίτερη χαρά, καθώς θα αποκτήσει ένα σύμμαχο διεθνούς κύρους, με πολλές διακρίσεις στο χώρο των αερομεταφορών. “Η Εθνική Ομάδα και Aegean εκπροσωπούν επάξια τη χώρα μας στο εξωτερικό και εκπέμπουν από κοινού ένα σαφές μήνυμα: ότι οι Έλληνες με σκληρή και μεθοδική δουλειά, με προγραμματισμό και όραμα, μπορούν  να ξεχωρίσουν μέσα στο διεθνές περιβάλλον ανταγωνισμού”, δήλωσε ενδεικτικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γιώργος Σαρρής.

Ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, αντιπρόεδρος της Aegean, δήλωσε σχετικά: “Για την Aegean η υποστήριξη της προσπάθειας της Εθνικής Ομάδας είναι αυτονόητη. Στηρίζουμε την ομάδα που δείχνει το φωτεινό πρόσωπο της Ελλάδας στα πέρατα της γης και κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες. Τιμάμε το πάθος και τη δύναμη των παικτών της Εθνικής μας ομάδας και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι  που Στηρίζουμε το ταξίδι της Εθνικής προς την πρόκριση”.
     

Στη φωτογραφία, ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γιώργος Σαρρής με τον αντιπρόεδρο της Aegean κ. Ευτύχιο Βασιλάκη, τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας κ. Τάκη Φύσσα και τους διεθνείς παίκτες κ.κ. Φάνη Γκέκα, Βασίλη Τοροσίδη, Γιώργο Σαμαρά και Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024