Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΦάρσα με βόμβα σε αεροπλάνο στην Κω
Αερομεταφορές

Φάρσα με βόμβα σε αεροπλάνο στην Κω

Στο αυτόφωρο θα δικαστεί σήμερα 55χρονος κάτοικος Κω, ο οποίος χθες το απόγευμα ακινητοποίησε αεροπλάνο ισχυριζόμενος ότι έχει τοποθετηθεί σε αυτό βόμβα.

Δικογραφία για “διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων, πλοίων, αεροσκαφών”, “διατάραξη της ειρήνης των πολιτών” και “παρακώλυση συγκοινωνιών”, σχηματίστηκε σε βάρος κάτοικου Κω, ο οποίος ακινητοποίησε αεροπλάνο, με τον ισχυρισμό ότι έχει τοποθετηθεί σε αυτό βόμβα.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, χθες το απόγευμα, άγνωστος τηλεφώνησε σε γραφείο αεροπορικής εταιρείας, αναφέροντας ότι σε αεροσκάφος που θα εκτελούσε προγραμματισμένη πτήση από το αεροδρόμιο της Κω με προορισμό την Αθήνα, είχε τοποθετηθεί βόμβα.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν, αστυνομικοί του Αερολιμένα Κω, οι οποίοι με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου, πραγματοποίησαν έρευνα στο αεροσκάφος και σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου, χωρίς αποτέλεσμα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και ύστερα από αξιοποίηση στοιχειών εντοπίστηκε στον χώρο του αερολιμένα ο 55χρονος, ο όποιος εξεταζόμενος παραδέχτηκε ότι πραγματοποίησε το απειλητικό τηλεφώνημα. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024