Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΗ Fraport επεκτείνει τη σύμβαση με τον Δρα Stefan Schulte
Αεροδρόμια

Η Fraport επεκτείνει τη σύμβαση με τον Δρα Stefan Schulte

Vorstandsvorsitzender

Το Εποπτικό Συμβούλιο εγκρίνει την επέκταση της σύμβασης για άλλα τρία χρόνια του Δρα Stefan Schulte στη θέση του CEO.

Ο Δρας Stefan Schulte θα παραμείνει Διευθύνων Σύμβουλος της Fraport AG για τα επόμενα τρία χρόνια σύμφωνα με απόφαση που ελήφθη από το εποπτικό συμβούλιο της Fraport. Η κίνηση σημαίνει ότι το συμβόλαιο του Δρα Schulte θα συνεχιστεί από την 1η Σεπτεμβρίου 2024 έως τις 31 Αυγούστου 2027. Κάνοντας αυτό το βήμα, το εποπτικό συμβούλιο αναγνωρίζει την επιτυχία του Δρα Schulte στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου Fraport εντός και εκτός Γερμανίας.

«Ο Stefan Schulte έχει σφυρηλατήσει μια βιώσιμη στρατηγική, μετατρέποντας τη Fraport σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες διεθνών αεροδρομίων στον κόσμο. Η Fraport είναι επιτυχημένη και οδεύει προς τη σωστή κατεύθυνση», δήλωσε ο Michael Boddenberg, υπουργός Οικονομικών της πολιτείας της Έσσης και πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της Fraport AG. «Παρά τις σημαντικές αναταράξεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Δρας Schulte παρέμεινε αφοσιωμένος σε σημαντικά έργα που επικεντρώνονται στο μέλλον και έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο με την υλοποίησή τους».

Μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε υπό τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Schulte είναι η δέσμευση της Fraport να λειτουργεί χωρίς άνθρακα σε ολόκληρο τον Όμιλο έως το 2045 το αργότερο. Επιπλέον, σημαντικά έργα επέκτασης υποδομής βρίσκονται σε εξέλιξη στη Φρανκφούρτη, τη Λίμα και την Αττάλεια.

«Διατηρώντας τον Stefan Schulte στον ηγετικό ρόλο της διοίκησης, στέλνουμε ένα σαφές μήνυμα για την εξέλιξη της Fraport AG», δήλωσε ο Boddenberg. «Πιστεύουμε ότι ο Δρας Schulte θα θέσει τις σωστές προτεραιότητες για το μέλλον της εταιρείας και των εργαζομένων της, ενώ θα μειώσει περαιτέρω το υψηλό χρέος που προκαλείται από την πανδημία. Αναμένουμε ότι θα κάνει στρατηγικές προσαρμογές όπου χρειάζεται και θα ολοκληρώσει ορισμένα μεγάλα έργα που θα οδηγήσουν την ανάπτυξη. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Δρας Schulte θα μπορέσει να αξιοποιήσει την πολυετή εμπειρία του για να επιτύχει αυτούς τους στόχους. Εκ μέρους όλων στο εποπτικό συμβούλιο, εύχομαι στον Stefan Schulte και σε ολόκληρο το εκτελεστικό συμβούλιο κάθε επιτυχία καθώς συνεχίζουν το έργο τους».

Ο Δρας Schulte, ο οποίος έχει διδακτορικό δίπλωμα στον τραπεζικό τομέα και στα οικονομικά, ξεκίνησε την καριέρα του στην Fraport AG ως Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας. Εκτός από τον ρόλο του CFO, διορίστηκε αναπληρωτής πρόεδρος τον Απρίλιο του 2007 και υπηρετεί ως Διευθύνων Σύμβουλος της Fraport από τον Σεπτέμβριο του 2009.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024