Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ γερμανική δικαιοσύνη αποφάνθηκε υπέρ της συμφωνίας Κοινού Κωδικού Etihad Airways – airberlin
Αερομεταφορές

Η γερμανική δικαιοσύνη αποφάνθηκε υπέρ της συμφωνίας Κοινού Κωδικού Etihad Airways – airberlin

Το γερμανικό δικαστήριο έκρινε οριστικά ότι 26 από τις 31 πτήσεις Κοινού Κωδικού είναι νόμιμες. Μαζί με άλλες 50 πτήσεις εγκεκριμένες παρόμοιες πτήσεις σε συνεργασία με την airberlin, έχουν εγκριθεί πλέον συνολικά 76 από τα 81 πτήσεις οριστικά και αμετάκλητα.

Η Etihad Airways των Ηνεμένων Αραβικών Εμιράτων χαιρέτισε την απόφαση του ανώτατου διοικητικού δικαστηρίου της στο Lüneburg της Γερμανίας, το οποίο αντέστρεψε την προηγούμενη απόφαση που είχε ληφθεί και της επιτρέπει να συνεχίσει τη λειτουργία 26 από τα 31 πτήσεις Κοινού Κωδικού στο πλήρες χειμερινό της πρόγραμμα, το οποίο λήγει στις 26 Μαρτίου 2016.

Το γερμανικό δικαστήριο έκρινε οριστικά ότι 26 από τις 31 πτήσεις Κοινού Κωδικού είναι νόμιμες. Μαζί με άλλες 50 πτήσεις εγκεκριμένες παρόμοιες πτήσεις σε συνεργασία με την airberlin, έχουν εγκριθεί πλέον συνολικά 76 από τα 81 πτήσεις οριστικά και αμετάκλητα, ποσοστό 94% του συνόλου των codeshares πτήσεων που έχουν αιτηθεί. Οι υπόλοιπες πέντε πτήσεις Κοινού Κωδικού αφορούν σε εσωτερικά γερμανικά δρομολόγια.

Η ερμηνεία του δικαστηρίου της Συμφωνίας Αεροπορικών Υπηρεσιών ΗΑΕ – Γερμανίας σημαίνει επίσης ότι η Etihad Airways θα είναι σε θέση να συνεχίσει όλες αυτές τις codeshares πτήσεις και πέρα ​​από το χειμερινό της πόγραμμα.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Etihad Airways James Hogan, δήλωσε: “Είμαστε ικανοποιημένοι με την απόφαση, η οποία επικυρώνει το 94% των πτήσεων Κοινού Κωδικού της Etihad Airways. Αυτή η απόφαση αποτελεί νίκη για τους καταναλωτές και τον ανταγωνισμό στη Γερμανία. Παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στον στρατηγικός μας εταίρο, την airberlin και θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να παρέχουμε μια ισχυρή ανταγωνιστική εναλλακτική λύση απέναντι στον κυρίαρχο γερμανικό αερομεταφορέα, τη Lufthansa. Θα θέλαμε να ενθαρρύνουμε τους Γερμανούς καταναλωτές να υποστηρίξουν την airberlin και τους 8.000 υπαλλήλους της, οι οποίοι έχουν πληγεί σοβαρά από την παρούσα διαρκή επίθεση ενάντια στις εργασίες τους”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024