Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Turkish Airlines επεκτείνει το δίκτυο της σε Αφρική και Ασία
Αεροπορικές εταιρείες

Η Turkish Airlines επεκτείνει το δίκτυο της σε Αφρική και Ασία

Η Turkish Airlines πετά πλέον σε 205 προορισμούς (σε 90 χώρες), σε νέες πόλεις της Αφρικής και της Ασίας.

Νέες πόλεις και χώρες του κόσμου, προστίθενται στο ήδη εκτεταμένο δίκτυο της Turkish Airlines. Η ΤΗΥ πετά πλέον σε 205 προορισμούς (σε 90 χώρες), σε νέες πόλεις της Αφρικής και της Ασίας.

Από τις 4 Σεπτεμβρίου, η Turkish Airlines ξεκίνησε τις πτήσεις της προς το Djibouti, της ανατολικής Αφρικής. Τα αεροπλάνα της THY πετούν πλέον δύο φορές την εβδομάδα στο δρομολόγιο Κων/πολη – Djibouti – Mogadishu – Djibouti – Κων/πολη, με τις πτήσεις από τον αεροπορικό της κόμβο να πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη και τις πτήσεις από το Djibouti να εκτελούνται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή.

Ο Οκτώβριος είναι επίσης ένας μήνας σημαντικός για την Turkish Airlines, καθώς 4 νέοι προορισμοί έρχονται να προστεθούν στο δίκτυο της. Πιο συγκεκριμένα, από τις 2 Οκτωβρίου, η THY ταξιδεύει στην πόλη Aden της Υεμένης (με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις στο δρομολόγιο Κων/πολη – Sana-Aden – Κων/πολη).

Στις 7 Οκτωβρίου, πραγματοποίηθηκε η σύνδεση με την πόλη Sebha της Λιβύης και πλέον οι τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις της THY ταξιδεύουν στη νοτιοδυτική πλευρά της χώρας. Η επέκταση συνεχίζεται και στην Αίγυπτο. Από τις 9 Οκτωβρίου, η Turkish Airlines πραγματοποιεί 4 πτήσεις την εβδομάδα σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο για ταξίδια αναψυχής, το Sharm El Sheikh. Λίγες ημέρες μετά, στις 17 Οκτωβρίου η THY ξεκίνησε και τις πρώτες πτήσεις της στην πόλη Hurghada. Το δρομολόγιο προς τον συγκεκριμένο προορισμό θα εκτελείται 3 φορές την εβδομάδα.

Τέλος, στις 16 Νοεμβρίου η THY θα προσθέσει στο δίκτυό της την πρωτευουσα της Μαυριτανίας, Nouakchott, επεκτείνοντας τις ήδη παρεχόμενες υπηρεσίες της στην πόλη Dakar. Με την προσθήκη αυτή, η Nouakchott θα αποτελέσει τον 24ο κατά σειρά προορισμό της εταιρείας στην Αφρική, με την Turkish Airlines να έχει στη διάθεσή της ένα από τα πιο εκτεταμένα δίκτυα της ηπείρου. Οι πτήσεις προς την περιοχή θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Στη φωτογραφία, η πρωτευουσα της Μαυριτανίας, Nouakchott.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024