Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΙδιαίτερο ενδιαφέρον της Delta Airlines για την Αθήνα
Υπουργείο Τουρισμού

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Delta Airlines για την Αθήνα

Ο αντιπρόεδρος της αεροπορικής εταιρείας Delta Airlines για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική Perry Cantarutti, εξεφρασε το ενδιαφέρον του για ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, που θα ενισχύσουν το τουριστικό ρεύμα προς την Ελλάδα και εκτός των μηνών αιχμής.

Ενδιαφέρον για την ανάπτυξη των θεματικών ενοτήτων στον τουρισμό, που θα επιμηκύνουν την τουριστική περίοδο, εκδήλωσε ο αντιπρόεδρος της αεροπορικής εταιρείας Delta Airlines για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική Perry Cantarutti, που επισκέφθηκε χθες την υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, συνοδευόμενος από τον εμπορικό ακόλουθο της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα David McNeill.

Όπως ανέφεραν στην υπουργό, οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού θα ενισχύσουν το τουριστικό ρεύμα προς την Ελλάδα, επεκτείνοντας τη ζήτηση και τους μήνες εκτός αιχμής. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία δυνητικών πελατών για την εταιρεία και ταυτόχρονα επισκεπτών στην Ελλάδα, γεγονός που θα αξιολογηθεί θετικά στη μελλοντική  ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της στη χώρα μας καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.

Η κα Κεφαλογιάννη τόνισε ότι η ανάπτυξη των θεματικών ενοτήτων βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων της και ότι προωθούνται σχετικά μέτρα, που θα συμβάλλουν στον εμπλουτισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και στην επίτευξη του στόχου για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας επεσήμανε το ιδιαίτερο  ενδιαφέρον που υπάρχει για την Αθήνα και η υπουργός τόνισε ότι στα σχέδια για την ανάπτυξη των θεματικών ενοτήτων, η Αθήνα θα έχει κομβικό ρόλο, αφού συνδέεται με πολλές εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024