Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefings2ο Raches Travel Festival στις 2 και 3 Ιουνίου

2ο Raches Travel Festival στις 2 και 3 Ιουνίου

Στις 2 και 3 Ιουνίου άνθρωποι που αγαπούν τα ταξίδια και έμπειροι ταξιδευτές θα συναντηθούν στο 2ο Raches Travel Festival στον πολυχώρο NISI, στις Ράχες Φθιώτιδας. Μετά την περυσινή θερμή […]

Στις 2 και 3 Ιουνίου άνθρωποι που αγαπούν τα ταξίδια και έμπειροι ταξιδευτές θα συναντηθούν στο 2ο Raches Travel Festival στον πολυχώρο NISI, στις Ράχες Φθιώτιδας. Μετά την περυσινή θερμή υποδοχή το 2o Raches Travel Festival φιλοδοξεί να αποτελέσει μια νέα διήμερη ταξιδιωτική εμπειρία προσκαλώντας ανθρώπους που αγαπούν τα ταξίδια και απίθανους ταξιδιώτες σε μια διαδραστική συνάντηση μέσα από παρουσιάσεις, ομιλίες και προβολές με σκοπό την ανταλλαγή γνώσεων, εμπειριών και μελοντικών σχεδίων και συνεργειών και φυσικά την έμπνευση όλων των επισκεπτών. Απευθύνεται σε όλους όσους έχουν πάθος για το ταξίδι με κάθε μέσο, κάθε ηλικίας και σε κάθε γωνιά του κόσμου, την αναζήτηση και την εξερεύνηση για νέους τόπους, κουλτούρες, πολιτισμούς και ανθρώπους. Άνθρωποι που σχετίζονται με το ταξίδι, τη φύση, τη δράση, την περιπέτεια και τον εθελοντισμό θα αποκαλύψουν σε κάθε επισκέπτη μια νέα ταξιδιωτική κουλτούρα, έναν νέο απόλυτα διασκεδαστικό τρόπο για να ανακαλύψει τον κόσμο.
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024