Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΑκυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης

Ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης

Τέσσερις πτήσεις με προορισμό το αεροδρόμιο “Μακεδονία” προσγειώθηκαν χθες στην Καβάλα και μία στην Αθήνα, ενώ δύο ακυρώθηκαν σύμφωνα με δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας της Fraport Greece, κ. Γιάννη Παπάζογλου […]

Τέσσερις πτήσεις με προορισμό το αεροδρόμιο “Μακεδονία” προσγειώθηκαν χθες στην Καβάλα και μία στην Αθήνα, ενώ δύο ακυρώθηκαν σύμφωνα με δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας της Fraport Greece, κ. Γιάννη Παπάζογλου στο ΑΠΕ/ΜΠΕ. Συγκεκριμένα, στην Καβάλα προσγειώθηκαν οι πτήσεις Αμβούργο – Θεσσαλονίκη, Αθήνα – Θεσσαλονίκη, Ντύσελντορφ – Θεσσαλονίκη και από Βερολίνο για Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα προσγειώθηκε η πτήση από Στοκχόλμη για Θεσσαλονίκη, ενώ ακυρώθηκαν δύο πτήσεις από την Ντόχα και το Μπάντεν. Ο κ. Παπάζογλου, τόνισε, ότι το αεροδρόμιο “Μακεδονία” είναι σε επιφυλακή και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα σε περίπτωση που θα σημειωθεί χιονόπτωση στην περιοχή.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024