Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΑμερικανός ταξιδιωτικός συγγραφέας συστήνει την Πάρο για χαλάρωση

Αμερικανός ταξιδιωτικός συγγραφέας συστήνει την Πάρο για χαλάρωση

Εντυπωσιακή και γαλήνια χαρακτηρίζει την Πάρο ο Αμερικανός δημοσιογράφος και συγγραφέας Nomadic Matt σε πρόσφατο άρθρο στην ιστοσελίδα του που ασχολείται κυρίως με την περιγραφή ταξιδιωτικών εμπειριών και συνεργάζεται με […]

Εντυπωσιακή και γαλήνια χαρακτηρίζει την Πάρο ο Αμερικανός δημοσιογράφος και συγγραφέας Nomadic Matt σε πρόσφατο άρθρο στην ιστοσελίδα του που ασχολείται κυρίως με την περιγραφή ταξιδιωτικών εμπειριών και συνεργάζεται με μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων οι “New York Times”, το “CNN”, το “BBC” κ.ά. Επισκεπτόμενος την Πάρο, ο συγγραφέας τη χαρακτήρισε ως το αγαπημένο του νησί και το συστήνει “σε εκείνους που θέλουν απλά να χαλαρώσουν”. Και προσθέτει: “Το αγαπημένο μου σημείο; Το λιμάνι της Νάουσας. Εκτός από τα νόστιμα και φθηνά θαλασσινά, ήταν απλά ένα εκπληκτικό μέρος για να περπατήσετε”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024