Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΑναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Turkish Airlines στο Δελχί λογω απειλής για βόμβα

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Turkish Airlines στο Δελχί λογω απειλής για βόμβα

Η πτήση TK-65 της Turkish Airlines από την Μπανγκόγκ προς την Κωνσταντινούπολη αναγκάστηκε να αλλάξει την πορεία της και να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Indira Gandhi International (IGI) στο […]

Η πτήση TK-65 της Turkish Airlines από την Μπανγκόγκ προς την Κωνσταντινούπολη αναγκάστηκε να αλλάξει την πορεία της και να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Indira Gandhi International (IGI) στο Δελχί της Ινδίας, όταν ο πιλότος ανέφερε απειλή για βόμβα. Πιο συγκεκριμένα, ο πιλόττος ανέφερε στον Έλεγχο Κυκλοφορίας ότι ένα μήνυμα γραμμένο με κραγιόν στον καθρέφτη της τουαλέτας του αεροσκάφους έγραφε ότι υπάρχει βόμβα στο χώρο αποσκευών του αεροπλάνου. Ύστερα από την προσγείωσή του στο Δεχί και τη σχετική έρευνα από τις ινδικές Ειδικές Δυνάμεις Καταστροφών δε βρέθηκε βόμβα ούτε στην καμπίνα ούτε στο χώρο αποσκευών. Τέλος, ανακρίθηκαν όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα της πτήσης.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024