Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΑναβολή του Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Οίνου Lemnos Philema

Αναβολή του Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Οίνου Lemnos Philema

Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Οίνου Lemnos Philema ξεκίνησε το 2017 και επί τρεις συνεχείς χρονιές έλαβε χώρα στη Λήμνο στα τέλη Ιουλίου με μια γιορτή που εξυμνεί τον πλούτου του […]

Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Οίνου Lemnos Philema ξεκίνησε το 2017 και επί τρεις συνεχείς χρονιές έλαβε χώρα στη Λήμνο στα τέλη Ιουλίου με μια γιορτή που εξυμνεί τον πλούτου του νησιού μέσα από τη γεύσεις. Φέτος, δεδομένου των νέων συνθηκών που μας έχει επιβάλει ο Covid-19, το φεστιβάλ έχει ανασταλεί. Το καθιερωμένο λοιπόν Lemnos Philema φέτος ετοίμαζε περισσότερες δράσεις με πρωταγωνιστές τα τοπικά προϊόντα και καλεσμένους μεγάλα ονόματα της ελληνικής γαστρονομίας οι οποίοι ανανεώνουν το ραντεβού στη Λήμνο όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Στο “τιμόνι” του Lemnos Philema είναι από φέτος ο Σύλλογος Γαστρονομίας & Οίνου Λήμνου, ο οποίος σε συνεργασία με την κα Άνθεια Κώτση έχει ως στόχο την ανάδειξη της γαστρονομίας της Λήμνου αλλά και την ίδια τη Λήμνο ως έναν ποιοτικό γαστρονομικό προορισμό. Το καλοκαιρινό φεστιβάλ δεν είναι η μοναδική δράση που έχει ανασταλεί, καθώς είχαν προγραμματιστεί επιπλέον δρώμενα στο νησί την περίοδο του φεστιβάλ, αλλά και την Αθήνα τους μήνες που μας πέρασαν.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024