Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΧιλιάδες νέους φίλους κερδίζει το τουριστικό πόρταλ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος

Χιλιάδες νέους φίλους κερδίζει το τουριστικό πόρταλ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος

Ο επίσημος τουριστικός ιστότοπος western-greece.com της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έχει ήδη αποκτήσει χιλιάδες νέους φίλους. Πρόκειται για ένα πληρέστατο τουριστικό οδηγό,  που αναδεικνύει τις αμέτρητες επιλογές που έχει ο επισκέπτης.  […]

Ο επίσημος τουριστικός ιστότοπος western-greece.com της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έχει ήδη αποκτήσει χιλιάδες νέους φίλους. Πρόκειται για ένα πληρέστατο τουριστικό οδηγό,  που αναδεικνύει τις αμέτρητες επιλογές που έχει ο επισκέπτης.  Τον  προκαλεί να εμπνευστεί και να εξερευνήσει την Περιφέρεια των τεσσάρων εποχών και των πολλαπλών συμβόλων, αποκομίζοντας μια συλλογή εμπειριών. Κεντρικό σύνθημα της σύγχρονης τουριστικής ταυτότητας της Δυτικής Ελλάδας είναι “Be Inspired”, αντιπροσωπεύοντας ακριβώς τις δυνατότητες της περιοχής, όπως άλλωστε αποτυπώνεται στο κεντρικό βίντεο, που εστιάζει  στους θησαυρούς της Δυτικής Ελλάδας. Με τη χρήση της τεχνολογίας και των σύγχρονων μέσων προβολής, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, σε συνεργασία με το ΣΕΤΕ κατέληξαν σε μια ολοκληρωμένη στρατηγική προώθησης του τουριστικού προϊόντος. Ήδη, η Δυτική Ελλάδα κυκλοφορεί σε 2 εκατ. αποδέκτες με την προβολή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεδομένου ότι η καμπάνια προώθησης της περιοχής “τρέχει” σε Facebook, Instagram και Youtube. Έχει αποκτήσει πάνω από 29.000 φίλους, 100.000 χρήστες αντέδρασαν στις αναρτήσεις με σχόλιο ή “like”, ενώ καταγράφηκαν ήδη 660.000 θεάσεις των βίντεο της Περιφέρειας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024