Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕκσκαφή φωλιάς θαλάσσιας χελώνας Caretta-Caretta

Εκσκαφή φωλιάς θαλάσσιας χελώνας Caretta-Caretta

Στην ακτή της παραλίας του ξενοδοχείου Aquila Rithymna Beach “φιλοξενείται” με άρτια οργάνωση εδώ και πολλά χρόνια η θαλάσσια χελώνα καρέτα καρέτα. Στο Aquila Rithymna Beach απαριθμείται ένα σημαντικό ποσοστό […]

Στην ακτή της παραλίας του ξενοδοχείου Aquila Rithymna Beach “φιλοξενείται” με άρτια οργάνωση εδώ και πολλά χρόνια η θαλάσσια χελώνα καρέτα καρέτα. Στο Aquila Rithymna Beach απαριθμείται ένα σημαντικό ποσοστό της τάξεως του 10% στο σύνολο από τις φωλιές της χελώνας που υπάρχουν κατά μήκος της παραλίας του Ρεθύμνου για τη φετινή περίοδο ωοτοκίας. Και φέτος, η βιωματική και πολυπληθής συμμετοχή στις δράσεις εκσκαφής σε τρεις έως τώρα από τις φωλιές της καρέτα καρέτα αποτελεί επιβεβαίωση για το περισσό ενδιαφέρον και την ενεργή συμβολή των εθελοντών του Συλλόγου “ΑΡΧΕΛΩΝ”, του προσωπικού, της οικολογικής ομάδας του ξενοδοχείου, αλλά και των επισκεπτών του, ώστε να προστατευθεί αυτό το ιδιαίτερης οικολογικής αξίας θαλάσσιο είδος της χελώνας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024