Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕκτέλεση της Β’ Φάσης του Δρόμου Τουριστικής Περιοχής Πάφου – Αεροδρομίου Πάφου

Εκτέλεση της Β’ Φάσης του Δρόμου Τουριστικής Περιοχής Πάφου – Αεροδρομίου Πάφου

Την σύσταση Επιτροπής Παρακολούθησης των έργων που άρχισαν στα όρια των Δήμων, με στόχο σε τακτά χρονικά διαστήματα να παρακολουθούνται τα έργα και σε συνεργασία μαζί τους να επιλύονται πολλά […]

Την σύσταση Επιτροπής Παρακολούθησης των έργων που άρχισαν στα όρια των Δήμων, με στόχο σε τακτά χρονικά διαστήματα να παρακολουθούνται τα έργα και σε συνεργασία μαζί τους να επιλύονται πολλά προβλήματα, εξήγγειλε από την Πάφο όπου περιόδευσε ο υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων της Κύπρου, κ. Γιάννης Καρούσος. Όπως αναφέρει ο “Φιλελεύθερος”, στο πλαίσιο της σύσκεψης με τον Δήμο Πάφου συζητήθηκαν επίσης η εκκρεμότητα σε σχέση με το σχεδιασμό και την εκτέλεση της Β’ Φάσης του Δρόμου Τουριστικής Περιοχής Πάφου – Αεροδρομίου Πάφου, για τον οποίο ο δήμαρχος Πάφου τόνισε προς τον κ. Καρούσο ότι το κράτος έδωσε 30 εκατ. ευρώ για μια απόσταση 3 χλμ., ωστόσο για περιβαλλοντικούς λόγους το έργο δεν προωθείται. Ακόμη, συζητήθηκαν το θέμα της επίσπευσης της ολοκλήρωσης του χρονίζοντος έργου της ενοποίησης των Αρχαιολογικών Χώρων Κάτω Πάφου, η ετοιμασία ρυθμιστικών και κατασκευαστικών σχεδίων για τον Δυτικό Παρακαμπτήριο και της παραχώρησης στον Δήμο της Οικίας Επάρχου προς κάλυψη στεγαστικών αναγκών ακαδημαϊκού χαρακτήρα. Ενώπιον του αρμόδιου υπουργού, τέθηκαν επίσης ζητήματα σχετικά με τις αστικές συγκοινωνίες, της επαναλειτουργίας του Επαρχιακού Αρχαιολογικού Μουσείου Πάφου, το οποίο διέκοψε τη λειτουργία του το 2016 για ολιγόμηνη ανακαίνιση και έκτοτε παραμένει κλειστό και της αλλαγής του ωραρίου λειτουργίας των αρχαιολογικών χώρων, σύμφωνα με τα δεδομένα της τουριστικής βιομηχανίας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024