Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕννιά νησιά στο 9o Φεστιβάλ Γεύσης & Παράδοσης

Εννιά νησιά στο 9o Φεστιβάλ Γεύσης & Παράδοσης

Στην Πάτμο, θα γίνει και πάλι η συνάντηση εννιά νησιωτικών κοινωνιών. Αγαθονήσι, Ικαρία, Κάσος, Λέρος, Λειψοί, Πάτμος, Ρόδος, Σάμος και Φούρνοι Κορσεών  αλληλεπιδρούν και συμμετέχουν σε μια διοργάνωση αξιώσεων που […]

Στην Πάτμο, θα γίνει και πάλι η συνάντηση εννιά νησιωτικών κοινωνιών. Αγαθονήσι, Ικαρία, Κάσος, Λέρος, Λειψοί, Πάτμος, Ρόδος, Σάμος και Φούρνοι Κορσεών  αλληλεπιδρούν και συμμετέχουν σε μια διοργάνωση αξιώσεων που αποτελεί πλέον θεσμό αλλά και άξονα ανάπτυξης συνεργατικών δράσεων. Πρόκειται για το “9ο Φεστιβάλ Γεύσης και Παράδοσης Αιγαίου”, που τελεί υπό την Αιγίδα της Ιεράς Μονής Πάτμου, συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Πάτμου -που είναι και ο μέγας χορηγός- ενώ σημαντική είναι η υποστήριξη των δρώμενων, τόσο από την Aegean Cuisine όσο και από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου. Οργανωτές η εφημερίδα “Πατμιακά Χρονικά” και η ΜΚΕ Αποκάλυψη, ενώ σε όλη αυτή την πολύμηνη και κοπιώδη προσπάθεια συμμετέχουν ενεργά: Το Σωματείο Γυναικών Πάτμου “Η Σπίθα”, το Σωματείο Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πάτμου, η Ένωση Ξενοδόχων Πάτμου ο μουσικός και πολιτιστικός σύλλογος “Η Πάτμος των Χρωμάτων” και πολλοί ακόμη αφανείς υποστηρικτές και εθελοντές. Το Φεστιβάλ, περιλαμβάνει ως κύριο δρώμενο μια ξεχωριστή εβδομάδα γαστρονομίας και ΕΥ ΖΗΝ (19/6-26/6/2017), καθώς φέτος ανακηρύχθηκε η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου ως Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης για το 2019.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024