Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΈνσταση των ξενοδόχων της Μαγνησίας στη σκέψη χρήσης ακινήτου για τη δημιουργία hot spot στην Πορταριά

Ένσταση των ξενοδόχων της Μαγνησίας στη σκέψη χρήσης ακινήτου για τη δημιουργία hot spot στην Πορταριά

“Σαν ‘κακόγουστο’ αστείο ακούγεται έστω και η σκέψη να χρησιμοποιηθεί ακίνητο σαν ‘εφεδρεία’ για τη δημιουργία hot spot στον δημοφιλή τουριστικό προορισμό Πορταριά, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδόχων […]

“Σαν ‘κακόγουστο’ αστείο ακούγεται έστω και η σκέψη να χρησιμοποιηθεί ακίνητο σαν ‘εφεδρεία’ για τη δημιουργία hot spot στον δημοφιλή τουριστικό προορισμό Πορταριά, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας. “Μόνο μια λάθος διατύπωση θα μπορούσαμε να συγχωρήσουμε. Είναι αδιανόητο, όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει, η λειτουργία hot spot σε τουριστικό προορισμό. Ήδη η ζημιά που έχει υποστεί ο ξενοδοχειακός κλάδος από το μεταναστευτικό – προσφυγικό ζήτημα είναι ανεπανόρθωτη. Η Ελλάδα βρίσκεται στο πλέγμα εκείνων των προορισμών, οι οποίοι λόγω του μεταναστευτικού προβλήματος, δε βρίσκεται στην άμεση προτίμηση των τουριστών. Μετά τον καταιγισμό των φόρων και την επιβολή “ειδικού τέλους διανυκτέρευσης” το μόνο το οποίο μας απομένει είναι να παραδώσουμε τα ξενοδοχεία μας στους μετανάστες – επενδυτές. Καλούμε για άλλη μια φορά τους κυβερνητικούς βουλευτές να αντιδράσουν”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024