Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsExcellence Award για το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Excellence Award για το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Excellence Award για τον τομέα Τουρισμού και το School of Tourism & Culinary Arts. Στα εγκαίνια της έκθεσης που πραγματοποιήθηκαν στον εκθεσιακό χώρο την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου από τον υπουργό […]

Excellence Award για τον τομέα Τουρισμού και το School of Tourism & Culinary Arts. Στα εγκαίνια της έκθεσης που πραγματοποιήθηκαν στον εκθεσιακό χώρο την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου από τον υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, έγινε απονομή Excellence Award προς το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και προς όλους τους σπουδαστές του School Of Tourism & Culinary Arts για την ενεργή συμμετοχή τους στη διοργάνωση της έκθεσης, τον επαγγελματισμό τους και τη συνολική παρουσία τους, από την πρόεδρο του ΕΟΤ κα Άντζελα Γκερέκου. Η κα Μαντώ Ντέρου, διευθύντρια του School of Tourism & Culinary Arts του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, δήλωσε σχετικά: “Είναι ιδιαίτερη στιγμή για όλους εμάς γιατί αυτή η βράβευση αποτελεί το επισφράγισμα μιας προσπάθειας που ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά διοργανώνοντας την 5η AITexpo 2018. Σκοπός μας ήταν πάντα να προετοιμάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους σπουδαστές των ειδικοτήτων Τουρισμού ως άρτιους επαγγελματίες ενός ανταγωνιστικού τομέα με υψηλές απαιτήσεις, πλαισιώνοντας έτσι το ακαδημαϊκό μας έργο. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα αυτά τα παιδιά που εργάστηκαν με όρεξη, επαγγελματισμό και αφοσίωση, ανοίγοντας το δρόμο για τους επόμενους μας στόχους!”

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024