Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsMerry Miles από το Miles+Bonus της Aegean: Μία χριστουγεννιάτικη ενέργεια αγάπης και προσφοράς

Merry Miles από το Miles+Bonus της Aegean: Μία χριστουγεννιάτικη ενέργεια αγάπης και προσφοράς

Αυτές τις γιορτές, το Miles+Bonus της Aegean εύχεται χρόνια πολλά με πράξεις αγάπης και προσφοράς και μοιράζει μίλια για περισσότερα παιδικά χαμόγελα. Μέσα από την ενέργεια κοινωνικής προσφοράς Merry Miles, […]

Αυτές τις γιορτές, το Miles+Bonus της Aegean εύχεται χρόνια πολλά με πράξεις αγάπης και προσφοράς και μοιράζει μίλια για περισσότερα παιδικά χαμόγελα. Μέσα από την ενέργεια κοινωνικής προσφοράς Merry Miles, η Aegean μοιράζεται τη χαρά και το πνεύμα των Χριστουγέννων, υποστηρίζοντας τρία κοινωφελή ιδρύματα για το παιδί. Μέσα από μία απλή διαδικασία μπορoύν όλοι να υποστηρίξουν την Κιβωτό του Κόσμου, το Μαζί για το Παιδί ή τα Παιδικά Χωριά SOS. Πώς;

  • Επισκέπτονται την ιστοσελίδα της ενέργειας
  • συνδέονται στο λογαριασμό τους ή γίνονται μέλος του προγράμματος Miles+Bonus, στο aegeanair.com
  • επιλέγουν το στολίδι που αντιστοιχεί στο ίδρυμα που θέλουν να στηρίξουν και το τοποθετούν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Για κάθε στολίδι, το Miles+Bonus της Aegean δωρίζει 100 μίλια στο ίδρυμα της επιλογής τους και μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίσουν 20.000 μίλια. Η ενέργεια διαρκεί από την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και έως την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024