Για μια και μόνο βραδιά που συνδυάζει τη μεσογειακή κουζίνα με την υψηλή γαστρονομία, ο Consultant Executive Chef του εστιατορίου Santoro, Jean-Charles Métayer και ο chef Πάνος Ιωαννίδης δημιουργούν ένα […]
Για μια και μόνο βραδιά που συνδυάζει τη μεσογειακή κουζίνα με την υψηλή γαστρονομία, ο Consultant Executive Chef του εστιατορίου Santoro, Jean-Charles Métayer και ο chef Πάνος Ιωαννίδης δημιουργούν ένα μενού για όσους βρεθούν στο εστιατόριο Santoro του Grace Hotel Santorini, Auberge Resorts Collection. στις 29 Αυγούστου, ώρες 7 – 11 μ.μ. Η βραδιά “παντρεύει” διαφορετικά υλικά σε ένα μοναδικό four hands dinner 9 πιάτων με σημείο αναφοράς τη Μεσόγειο. Οι δύο chef αξιοποιούν τις εμπειρίες τους από τη γαλλική (Jean-Charles Métayer) και την ιταλική (Πάνος Ιωαννίδης) κουζίνα, αντίστοιχα.
Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.