Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsH British Airways στέλνει μια ομάδα από παιδιά στη Νέα Υόρκη για “να ζήσουν τα Χριστούγεννα όπως o Kevin”

H British Airways στέλνει μια ομάδα από παιδιά στη Νέα Υόρκη για “να ζήσουν τα Χριστούγεννα όπως o Kevin”

Η British Airways δημιούργησε μια μοναδική Christmas BA Magic εμπειρία για μια ομάδα παιδιών, που πραγματικό το άξιζαν, στέλνοντας τα σε ένα ταξίδι ζωής στη Νέα Υόρκη για να “ζήσουν […]

Η British Airways δημιούργησε μια μοναδική Christmas BA Magic εμπειρία για μια ομάδα παιδιών, που πραγματικό το άξιζαν, στέλνοντας τα σε ένα ταξίδι ζωής στη Νέα Υόρκη για να “ζήσουν όπως ο Κevin”, μία εμπειρία εμπνευσμένη από τις περιπέτειες του μικρού Kevin στην αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία “Home Alone 2”. Η εμπειρία ‘A Very Kevin Christmas’ αποτελεί την μεγαλύτερη και καλύτερη εμπειρία BA Magic surprise που έχει οργανωθεί έως τώρα και έχει αποτυπωθεί σε δύο ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες, απεικονίζοντας την Νέα Υόρκη σε όλη της την εορταστική λάμψη. Η πρώτη ταινία είναι ένα teaser κινηματογραφικού τύπου. Η δεύτερη ταινία ακολουθεί τα παιδιά στις περιπέτειές τους και συμπεριλαμβάνει επίσης συνεντεύξεις με τους γονείς τους, οι οποίες αποκαλύπτουν τις συγκινητικές και εμψυχωτικές ιστορίες καθενός από αυτά. Κατά τη διάρκεια του τριήμερου ταξιδιού, η British Airways αποκάλυψε μια ποικιλία από εμπειρίες κινηματογραφικού στυλ που συμπεριλάμβανε διαμονή στο Plaza Hotel, πατινάζ στο Central Park, μια επίσκεψη στο διάσημο show των Rockettes στο Radio City Music Hall, παιχνίδια από το ανανεωμένο διάσημο κατάστημα παιχνιδιών FAO Schwarz και μία “πανδαισία” παγωτού στο πλέον αποκλειστικό και διακεκριμένο δωμάτιο στη Νέα Υόρκη, την Προεδρική Σουίτα του Plaza Hotel. Ένας συνδυασμός από διασημότητες συνεργάστηκαν με την εταιρεία, για να ανακοινώσουν τις εμπειρίες αυτές στα τέσσερα παιδιά, που επιλέχθηκαν από άτομα του περιβάλλοντός τους με βάση τις προσωπικές τους ιστορίες. Αυτό το ξεχωριστό ταξίδι ξεκινά δυναμικά τη δράση #BAMAGIC100, κατά την οποία η αεροπορική εταιρεία θα ευχαριστήσει τους πελάτες της εκπλήσσοντάς τους με 100 πράξεις καλοσύνης (μικρές αλλά και μεγάλες) καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου, καθώς η British Airways γιορτάζει τα 100 της χρόνια.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024