Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ AkzoNobel και το Archisearch βραβεύουν τους νικητές του διαγωνισμού Color in Architecture

Η AkzoNobel και το Archisearch βραβεύουν τους νικητές του διαγωνισμού Color in Architecture

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, στο χώρο της εταιρείας Kanelli, η κρίση του Διαγωνισμού για νέους αρχιτέκτονες κάτω των 40 ετών, “Color in Architecture”, που διοργάνωσαν η εταιρία παραγωγής πουδρών […]

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, στο χώρο της εταιρείας Kanelli, η κρίση του Διαγωνισμού για νέους αρχιτέκτονες κάτω των 40 ετών, “Color in Architecture”, που διοργάνωσαν η εταιρία παραγωγής πουδρών βαφής αρχιτεκτονικών μεταλλικών κατασκευών Αkzo Nobel και το ηλεκτρονικό περιοδικό Αρχιτεκτονικής και Design ARCHISEARCH.gr με την υποστήριξη των εταιριών Alumil, Guardian Glass και Site Specific. Χορηγός Τεχνολογίας είναι η εταιρεία LG Hellas, ενώ χορηγός Επικοινωνίας το TravelDailyNews. Στους νικητές θα δοθούν 3 χρηματικά βραβεία, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους στο κοινό, στο συνέδριο που θα διοργανωθεί από το ARCHISEARCH.gr και την AkzoNobel, στις 29 Νοεμβρίου το απόγευμα και ώρα 17:30 στο αμφιθέατρο του ΑΚΤΟ, όπου θα μιλήσουν διακεκριμένες προσωπικότητες από τον χώρο της Αρχιτεκτονικής, του Design, της Μόδας και της Τέχνης για το χρώμα, ανάμεσά τους ο κορυφαίος Έλληνας σχεδιαστής κ. Γιάννης Τσεκλένης και o Per Nimer, Design Manager AkzoNobel, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Colour Institute της Στοκχόλμης και δημιουργός του βιβλίου Χρωματικών Τάσεων Colour Envelope και Color Futures. Η επιτροπή, την οποία αποτελούν σημαντικοί αρχιτέκτονες και ακαδημαϊκοί, όπως η κα Ρένα Σακελλαρίδου, η κα Αριάδνη Βοζάνη, ο κ. Νίκος Κτενάς, ο κ. Δημήτρης Ποτηρόπουλος, ο κ. Κώστας Πουλόπουλος, ο κ. Σταύρος Μαρτίνος και ο Per Nimer κατέληξε στην απονομή τριών βραβείων: Στον πρώτο νικητή, θα δοθεί από την AkzoNobel χρηματικό βραβείο αξίας 4.000 ευρώ. Η ομάδα αποτελείται από τους κ.κ. Χριστίνα Kραμποκούκη, Γιούλη Σπυροπούλου, Αναστασία Δρούγκα, Εβελίνα Φαλιάγκα και  Ειρήνη Νταή με αριθμό πρότασης 51991 και τίτλο Weaving Tower. Στην ομάδα με το δεύτερο Βραβείο, στην οποία συμμετέχουν οι κ.κ. Γραμματική Δασοπούλου, Ευαγγελία Τσιουρβά και Αλεξάνδρα Χατζηκομνίτσα με κωδικό αριθμό 13592 και τίτλο Το χρώμα στην Αρχιτεκτονική, θα δοθεί χρηματικό βραβείο 2,000 ευρώ ενώ στο τρίτο βραβείο, του αρχιτέκτονα Εμμανουήλ Πάσουλα με κωδικό αριθμό 14713 και τίτλο Αστικά Πέπλα θα δοθεί το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024