Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ ANEK Lines κοντά στους νέους φοιτητές

Η ANEK Lines κοντά στους νέους φοιτητές

Η ΑΝΕΚ Lines διευκολύνει τις πρώτες μετακινήσεις των νέων φοιτητών προς και από τον τόπο σπουδών τους, προσφέροντας 50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των ίδιων και των οικογενειών τους. Συγκεκριμένα, […]

Η ΑΝΕΚ Lines διευκολύνει τις πρώτες μετακινήσεις των νέων φοιτητών προς και από τον τόπο σπουδών τους, προσφέροντας 50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των ίδιων και των οικογενειών τους. Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει από την ημέρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων έως και τις 31/10/2020:
Α) Στα δρομολόγια από και προς την Κρήτη (σε συνεργασία με την Blue Star Ferries)

  • Έκπτωση 50%σε όλες τις θέσεις επιβατών, εκτός από τις Καμπίνες LUX.
  • Έκπτωση 50% στα ΙΧ και τις Μοτοσυκλέτες στη γραμμή Χανίων και 20% στη γραμμή Ηρακλείου.

Β) Στα δρομολόγια από και προς τα νησιά του Αιγαίου (Κυκλάδες και Δωδεκάνησα)

  • Έκπτωση 50% στην οικονομική θέση και τα αριθμημένα καθίσματα.

Οι ίδιες εκπτώσεις ισχύουν και για τα μέλη των οικογενειών που θα συνοδεύουν το νέο φοιτητή κατά την μία τουλάχιστον διαδρομή. Η έκπτωση παρέχεται και στην επιστροφή τους χωρίς τον επιτυχόντα, εφόσον έχουν ταξιδέψει μαζί του στην μετάβαση, με την επίδειξη του “Δελτίου Εξεταζόμενου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020” ή φωτοτυπίας του. Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές. Σε κάθε περίπτωση χορηγείται μια έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό. Η έκπτωση παρέχεται με την επίδειξη του “Δελτίου Εξεταζόμενου Πανελλαδικών
Εξετάσεων 2020″, τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο. Η επίδειξη του Δελτίου Εξεταζόμενου Πανελλαδικών Εξετάσεων ή φωτοτυπία αυτού, είναι απαραίτητη και στις δύο διαδρομές.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024