Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Aqua Vista Hotels φιλοξενεί μια ακόμα μοναδική έκθεση Τέχνης στην Aqua Gallery

Η Aqua Vista Hotels φιλοξενεί μια ακόμα μοναδική έκθεση Τέχνης στην Aqua Gallery

Μια νέα ιδιαίτερη έκθεση Τέχνης κάτω από την ομπρέλα της πολιτιστικής πλατφόρμας  #Rest@rt, εγκαινίασε το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου η Aqua Vista Hotels στην πρωτοποριακή Aqua Gallery του Art Hotel στη […]

Μια νέα ιδιαίτερη έκθεση Τέχνης κάτω από την ομπρέλα της πολιτιστικής πλατφόρμας  #Rest@rt, εγκαινίασε το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου η Aqua Vista Hotels στην πρωτοποριακή Aqua Gallery του Art Hotel στη Σαντορίνη. Ένα μεγάλο πλήθος επισκεπτών είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική και εικαστικές Τέχνες με έργα 30 Ελλήνων καλλιτεχνών, στην τρίτη κατά σειρά έκθεση που φιλοξενεί φέτος το καλοκαίρι αυτός ο ξεχωριστός χώρος. Η τελευταία έκθεση της σεζόν με τίτλο “My Heaven” υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του κ. Δημήτρη Λαζάρου από τη #Rest@rt, κάλεσε τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες να εκφράσουν την προσωπική τους προσέγγιση για τη γαλήνη και να αποτυπώσουν το δικό τους “παράδεισο”, με αποτέλεσμα μια σειρά από ενδιαφέροντα έργα ζωγραφικής. Παράλληλα, ο κ. Τάσος Πέτσας, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής και διεθνούς ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής επιμελήθηκε το βίντεο παρουσίασης των έργων και δημιούργησε την ομότιτλη ορχηστρική σύνθεση “My Heaven” για να συνοδεύσει την εκδήλωση. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του ΕΟΤ.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024