Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Crist στα Ζαγοροχώρια

Η Crist στα Ζαγοροχώρια

Στα γραφικά Ζαγοροχώρια βρέθηκαν για τρεις μέρες το προσωπικό και οι συνεργάτες της Crist, στα πλαίσια της καθιερωμένης ετήσιας εταιρικής εκδρομής. Φέτος είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα Ζαγοροχώρια με […]

Στα γραφικά Ζαγοροχώρια βρέθηκαν για τρεις μέρες το προσωπικό και οι συνεργάτες της Crist, στα πλαίσια της καθιερωμένης ετήσιας εταιρικής εκδρομής. Φέτος είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα Ζαγοροχώρια με τις υπέροχες τοποθεσίες και τα γραφικά χωριά με τα πανέμορφα σπίτια, που συνθέτουν έναν από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Σκοπός αυτής της εκδήλωσης, που έχει γίνει πλέον θεσμός για την Crist, ήταν ο συνδυασμός τής χαλάρωσης των συμμετασχόντων παράλληλα με την πραγματοποίηση ομαδικών δραστηριοτήτων μέσα στη φύση, ένα αντίδοτο απέναντι στο άγχος και στις πιέσεις τής καθημερινότητας, επιβραβεύοντας και σφυρηλατώντας έτσι την κοινωνικότητα και την ομαδικότητα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024