Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Ελληνίδα blogger Μαρία Κόφου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

Η Ελληνίδα blogger Μαρία Κόφου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

Η Ελληνίδα blogger κα Μαρία Κόφου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψής σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Colors Urban Hotel. Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ανέλαβε να εμπλουτίσει το πρόγραμμά […]

Η Ελληνίδα blogger κα Μαρία Κόφου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψής σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Colors Urban Hotel. Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ανέλαβε να εμπλουτίσει το πρόγραμμά της, με στοχευμένες επισκέψεις σε περιοχές οι οποίες μπορούν να προβληθούν μέσα από το blog, με την δική της ιδιαίτερη οπτική, που προσελκύει χιλιάδες followers. Το γνωστό blog T-Stories πρόσθεσε ακόμα ένα “T” for Thessaloniki, μια και ο τρόπος που προβάλει η Μαρία Κόφου τις περιοχές που επισκέπτεται, είναι μοναδικός και αυτό την κάνει να ξεχωρίζει και να θεωρείται από τις καλύτερες travel blogger στην Ελλάδα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024