Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Κατερίνα Ντούσκα στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Η Κατερίνα Ντούσκα στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Το Fly me to the Moon συνεχίζει τις επιτυχημένες δράσεις του φιλοξενώντας την τραγουδίστρια – τραγουδοποιό Κατερίνα Ντούσκα. Mία από τις πιο ιδιαίτερες φωνές της εγχώριας αγγλόφωνης μουσικής σκηνής, που […]

Το Fly me to the Moon συνεχίζει τις επιτυχημένες δράσεις του φιλοξενώντας την τραγουδίστρια – τραγουδοποιό Κατερίνα Ντούσκα. Mία από τις πιο ιδιαίτερες φωνές της εγχώριας αγγλόφωνης μουσικής σκηνής, που θα «ταξιδέψει» με τις soulful pop μελωδίες της τους επισκέπτες και επιβάτες που θα βρεθούν στο αεροδρόμιο της Αθήνας, την Παρασκευή 20 Απριλίου.
Θα παρουσιάσει ένα live με πολυσυλλεκτικό ήχο, που αντλεί τα συστατικά του από διαφορετικούς μουσικούς χώρους όπως pop, indie-electropop, soul και r&b μεταξύ άλλων! Η Κατερίνα θα ερμηνεύσει τα αγαπημένα singles που την έκαναν να ξεχωρίσει, “Fire Away”, “Slow”, “One In A Million”, “Won’t Leave”, κομμάτια από το ολοκληρωμένο album της “Embodiment”, καθώς και αγαπημένες διασκευές.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024