Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Kyvernitis Travel Μέγας Υποστηρικτής στο 1ο No Finish Line της Αθήνας

Η Kyvernitis Travel Μέγας Υποστηρικτής στο 1ο No Finish Line της Αθήνας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο No Finish Line που πραγματοποιήθηκε 26-30 Απριλίου 2017 στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος” με την υποστήριξη της Kyvernitis Travel SA. Ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας […]

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο No Finish Line που πραγματοποιήθηκε 26-30 Απριλίου 2017 στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος” με την υποστήριξη της Kyvernitis Travel SA. Ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου που πρόσφερε τα έσοδά του στην Ένωση “Μαζί για το Παιδί” στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με τον Γάλλο εμπνευστή του, κύριο Philippe Verdier να μιλά για την πιο επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση στην ιστορία του θεσμού. Το σύνολο των συμμετεχόντων διένυσε 50.903 χλμ., προσφέροντας στην Ένωση “Μαζί για το Παιδί” 25.451,5 ευρώ, το μεγαλύτερο ποσό που έχει συγκεντρωθεί ποτέ σε φιλανθρωπικό αγώνα κάθε είδους στη χώρα μας. Η Kyvernitis Travel εκτός από Μέγας Υποστηρικτής του αγώνα συμμετείχε σε αυτόν με μια ομάδα 22 ατόμων. Τα στελέχη της Kyvernitis Travel έτρεξαν το πρωί του Σαββάτου 29 Απριλίου. Ο κ. Γιώργος Κυβερνήτης, αντιπρόεδρος της Kyvernitis Travel SA, δήλωσε σχετικά: “Με το βλέμμα πάντα στραμμένο στο μέλλον και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία που όλοι ζούμε, η Kyvernitis Travel δεν μπορεί παρά να στηρίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες με κάθε τρόπο. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ήμασταν μέρος του 1ου No Finish Line που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας με στόχο τη στήριξη ενός πολύ σημαντικού οργανισμού όπως η Ένωση “Μαζί για το Παιδί” και είμαστε σίγουροι ότι η φετινή διοργάνωση θα αποτελέσει τη βάση για τη δημιουργία ενός θεσμού για τη χώρα. Η δυναμική συμμετοχή της ομάδας της Kyvernitis Travel S.A. είναι μόνο η αρχή για όσα θα ακολουθήσουν, με την ευχή του χρόνου όλοι μαζί να γιορτάζουμε τη δεύτερη διοργάνωση του No Finish Line!”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024