Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ LG Electronics στην 100% Hotel Show

Η LG Electronics στην 100% Hotel Show

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics, έδωσε και φέτος το “παρών” στην 7η έκθεση τουρισμού 100% Hotel Show ως Digital Signage Partner. Με την παρουσία της στην έκθεση […]

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics, έδωσε και φέτος το “παρών” στην 7η έκθεση τουρισμού 100% Hotel Show ως Digital Signage Partner. Με την παρουσία της στην έκθεση η LG είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους επισκέπτες του απόλυτα εξειδικευμένου και premium τουριστικού event, τα νέα ξενοδοχειακά προϊόντα και τις λύσεις που συμβάλουν στην ανάπτυξη και την βελτιστοποίηση του προϊόντος τους και των υπηρεσιών τους. οι ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν από κοντά για τη σειρά LG OLED Hotel TVs που διαθέτει πρόγραμμα διαχείρισης περιεχομένου Pro:Centric Direct για In-room υπηρεσίες Digital Concierge, καθώς και τις digital signage λύσεις της εταιρείας για ξενοδοχειακές εφαρμογές, όπως την μοναδική στην αγορά 86" Ultra Stretch οθόνη της LG. Παράλληλα, στο κοινό περίπτερο της LG με την IDComs, τον επίσημο “integrator” για τις υπηρεσίες της Infotainment πλατφόρμας Pro:Centric της LG, οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για το ΙΚUSI flow, το πρώτο IPTV “έξυπνο” κέντρο λήψης και επεξεργασίας σημάτων για τηλεοράσεις, αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας της LG και της IKUSI στα ξενοδοχειακά συστήματα. Οι μοναδικές digital signage λύσεις της LG ήταν τοποθετημένες σε όλους τους χώρους της έκθεσης, προσφέροντας στους επισκέπτες αναβαθμισμένο οπτικοακουστικό περιεχόμενο υψηλής τεχνολογίας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024