Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Louis Hotels προωθεί εναλλακτικές μορφές τουρισμού

Η Louis Hotels προωθεί εναλλακτικές μορφές τουρισμού

Η Louis Hotels, στοχεύοντας στην τόνωση του Κυπριακού τουρισμού όλο το χρόνο, επεκτείνει τις εργασίες της σε νέες αγορές με την προώθηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Συγκεκριμένα, το Louis Phaethon Beach […]

Η Louis Hotels, στοχεύοντας στην τόνωση του Κυπριακού τουρισμού όλο το χρόνο, επεκτείνει τις εργασίες της σε νέες αγορές με την προώθηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Συγκεκριμένα, το Louis Phaethon Beach Hotel υποδέχτηκε την ομάδα της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας της Μάλτας η οποία συμμετείχε στην τριήμερη ποδηλατική διοργάνωση Cyprus Gran Fondo, ενός παγκοσμίου φήμης αγώνα που εντάσσεται στο Gran Fondo World Series. Επίσης, η Louis Hotels, σε μία προσπάθεια προσέλκυσης νέων αγορών στη χώρα, φιλοξένησε το Μάρτιο 220 Κινέζους τουρίστες, που έμειναν στο ξενοδοχείο Louis Phaethon Beach και απόλαυσαν τη Κυπριακή φιλοξενία και γαστρονομία και γνώρισαν τον κυπριακό πολιτισμό. Ακόμα, πολλοί αθλητές και δρομείς από άλλες χώρες επέλεξαν ξενοδοχεία του ομίλου στη Πάφο για να μείνουν το τριήμερο της διεξαγωγής του μαραθωνίου Logicom Cyprus Marathon.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024