Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Πάρος προβάλλεται στην αυστριακή αγορά

Η Πάρος προβάλλεται στην αυστριακή αγορά

Οι προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμος Πάρου για την προώθηση μέσω στοχευμένων επαφών με influencers του εξωτερικού αποδίδει καρπούς. Γοητευμένη από τις ομορφιές της Πάρου η blogger και φωτογράφος κα Σίλια […]

Οι προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμος Πάρου για την προώθηση μέσω στοχευμένων επαφών με influencers του εξωτερικού αποδίδει καρπούς. Γοητευμένη από τις ομορφιές της Πάρου η blogger και φωτογράφος κα Σίλια Ελευθεριάδου (με 56.000 ακόλουθους στο Instagram), που έχει επισκεφθεί το νησί, προτείνει στους Αυστριακούς την Πάρο ως κατάλληλο προορισμό διακοπών για το φετινό καλοκαίρι. Η πρόταση της κας Ελευθεριάδου έρχεται να ενισχύσει την προτροπή του Υπουργείου Εξωτερικών της Αυστρίας, που με ανακοίνωσή του συνιστά σε όσους προγραμματίζουν ταξίδια στο εξωτερικό να προτιμήσουν χώρες που έχουν καλύτερα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση του κορονοϊού, αναφέροντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την Ελλάδα και ελπίζεται ότι θα οδηγήσει αρκετούς Αυστριακούς στην επιλογή της Πάρου ως προορισμού για τις φετινές διακοπές τους.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024