Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Ryanair καταρρίπτει τα ρεκόρ κρατήσεων

Η Ryanair καταρρίπτει τα ρεκόρ κρατήσεων

Η Ryanair ανακοίνωσε ότι κατέρριψε το ρεκόρ κρατήσεων της, φτάνοντας τις 3 εκατ. κρατήσεις σε μία εβδομάδα (που αφορούν ταξίδι μέσα στις επόμενες 20 εβδομάδες), για πρώτη φορά στην ιστορία […]

Η Ryanair ανακοίνωσε ότι κατέρριψε το ρεκόρ κρατήσεων της, φτάνοντας τις 3 εκατ. κρατήσεις σε μία εβδομάδα (που αφορούν ταξίδι μέσα στις επόμενες 20 εβδομάδες), για πρώτη φορά στην ιστορία της. Το ρεκόρ αυτό είναι άμεσο αποτέλεσμα των χαμηλών ναύλων της Ryanair και αποτελεί άμεσο αποτέλεσμα των χαμηλών ναύλων της Ryanair και της συνεχιζόμενης επιτυχίας του προγράμματος βελτίωσης της εμπειρίας των επιβατών, “Always Getting Better”. Η Τετάρτη 10 Ιανουαρίου ήταν η ημέρα με τις περισσότερες κρατήσεις την περασμένη εβδομάδα και οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για τους πελάτες συμπεριλάμβαναν χειμερινές διακοπές στο Λανθαρότε και την Τενερίφη και city breaks στο Πόρτο, το Μιλάνο και τη Νάπολη. Ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε: “Είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώνουμε το νέο αυτό ρεκόρ, με πάνω από 3 εκατ. κρατήσεις μέσα από την ιστοσελίδα της Ryanair.com και την εφαρμογή, μέσα στην τελευταία εβδομάδα. Το ρεκόρ ισοδυναμεί με:

  • 5 κρατήσεις το δευτερόλεπτο
  • Τον πληθυσμό της Λιθουανίας
  • Τον πληθυσμό της Μαδρίτης
  • Περισσότερους από τους μισούς επιβάτες που μεταφέρει η Virgin Atlantic σε ένα έτος

Για να γιορτάσουμε το ρεκόρ αυτό, προσφέρουμε θέσεις από μόνο 14.99 ευρώ, για πτήσεις από σήμερα έως και το τέλος Απριλίου, και είναι διαθέσιμες για κράτηση έως και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (17 Ιανουαρίου). Οι απίστευτα αυτές χαμηλές τιμές θα εξαντληθούν άμεσα, και για να μη χάσουν την ευκαιρία οι επιβάτες θα πρέπει να συνδεθούν στην ιστοσελίδα ryanair.com”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024