Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗμέρα Αθλητικών Δραστηριοτήτων ΖΩΗ στο Πόρτο Καρράς στις 21 Οκτωβρίου 2019

Ημέρα Αθλητικών Δραστηριοτήτων ΖΩΗ στο Πόρτο Καρράς στις 21 Οκτωβρίου 2019

Το Πόρτο Καρράς διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά την “Ημέρα Αθλητικών Δραστηριοτήτων ΖΩΗ” για παιδιά σχολείων του νομού Χαλκιδικής και όχι μόνο, με τη συμμετοχή διακεκριμένων Ελλήνων αθλητών και πρωταθλητών. […]

Το Πόρτο Καρράς διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά την “Ημέρα Αθλητικών Δραστηριοτήτων ΖΩΗ” για παιδιά σχολείων του νομού Χαλκιδικής και όχι μόνο, με τη συμμετοχή διακεκριμένων Ελλήνων αθλητών και πρωταθλητών. Πρόκειται για την αντίστοιχη πολυδιάστατη αθλητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2018 και στέφθηκε με επιτυχία. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να φέρει τα παιδιά σε επαφή με διάφορα αθλήματα καθώς και με διακεκριμένους αθλητές προκειμένου να εμπνευσθούν, να εμπεδώσουν τις υψηλές αξίες που πηγάζουν από τον αθλητισμό και να βάλουν την άθληση στη ζωή τους. Στους χώρους του ξενοδοχειακού συγκροτήματος θα υπάρχουν σταθμοί αθλημάτων για στίβο, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, άλμα επί κοντώ, άλμα εις ύψος, ποδηλασία, χάντμπολ, τζούντο, πυγμαχία, γκολφ και σετ kids athletics όπου οι επικεφαλής αθλητές θα καλούν τα παιδιά να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και τα ταλέντα τους και να ζήσουν μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία ενώ θα διοργανωθεί και αγώνας ταχύτητας 1.000 μ. Συμμετέχουν αθλητές και πρωταθλητές, όπως Βασίλης Ζαμπέλης μαραθωνοδρόμος, Μαρία Καραγιαννοπούλου ολυμπιονίκης Τζούντο, Χρήστος Τζωρτζάτος πρωταθλητής τριπλούν, Τασούλα Κελεσίδου πρωταθλήτρια δισκοβολίας, Λάμπρος Παπακώστας άλμα εις ύψος, Σταμούλης Κώστας ποδηλασία, Σάββας Κεφαλίδης επί κοντώ, Μάκης Κωλέθρας πρωταθλητής πυγμαχίας, Δημήτρης Καφάτος χάντμπολ, Τάκης Δρούγας ποδόσφαιρο, Γιώργος Στεφανίδης μπάσκετ και πιθανές συμμετοχές των Λιβέρη Ανδρίτσου, Δημήτρη Διαμαντίδη, Δημήτρη Παπανικολάου στο μπάσκετ και του Ιωάννη Μελισσανίδη χρυσού ολυμπιονίκη της ενόργανης γυμναστικής.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024