Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΚριστιάνο Ρονάλντο: Στο Costa Navarino για διακοπές μετά το Μουντιάλ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Στο Costa Navarino για διακοπές μετά το Μουντιάλ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί με την σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας από το Μουντιάλ της Ρωσίας έφτασε με ιδιωτικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας […]

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί με την σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας από το Μουντιάλ της Ρωσίας έφτασε με ιδιωτικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και από εκεί με ελικόπτερο πέταξε απευθείας για το Costa Navarino.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, τα μέτρα ασφαλείας, είναι δρακόντια. Κανείς από τους υπόλοιπους επισκέπτες στο ξενοδοχείο δεν μπορεί να προσεγγίσει τον σούπερ σταρ των γηπέδων. 
Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και εν μέσω έντονης φημολογίας ότι ετοιμάζεται να μετακομίσει από τη Μαδρίτη στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους ο Πορτογάλος αστέρας επέλεξε για 2η συνεχόμενη χρονιά να βρεθεί στη Μεσσηνία, μετά την επίσκεψή του τον Ιούνιο 2017.
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024