Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsLagom, το ολοκαίνουργιο εστιατόριο που υμνεί τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα

Lagom, το ολοκαίνουργιο εστιατόριο που υμνεί τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα

Στην καρδιά της Βουλιαγμένης, το Lagom αποτελεί τη νέα εστιατορική άφιξη με την υπογραφή του συνιδιοκτήτη και chef Σταμάτη Μαρμαρινού και της ομάδας του Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες. Το […]

Στην καρδιά της Βουλιαγμένης, το Lagom αποτελεί τη νέα εστιατορική άφιξη με την υπογραφή του συνιδιοκτήτη και chef Σταμάτη Μαρμαρινού και της ομάδας του Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες. Το εστιατόριο εναρμονίζει ιδανικά το κλασικό με το μοντέρνο τόσο στον χώρο όσο και στο μενού του, συνθέτοντας μια ξεχωριστή εμπειρία που θα γίνει αγαπημένη συνήθεια για τους λάτρεις του καλού φαγητού και των οινικών εξερευνήσεων. Ένα ελληνικό bistro που μυεί τους καλεσμένους του στην παραδοσιακή κουζίνα με δημιουργικές προεκτάσεις και τις εμπνευσμένες προτάσεις του chef Σταμάτη Μαρμαρινού, o οποίος έχει καταφέρει να χτίσει τη δική του ξεχωριστή γαστρονομική ταυτότητα μέσα από την βραβευμένη πορεία του ως executive chef του Poseidonion Grand Hotel. Ο χώρος χωρίζεται σε τέσσερα επίπεδα, τρία εξωτερικά deck και μία κομψή σάλα με all time classic χαρακτήρα, όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το δείπνο του ή ένα μπουκάλι κρασί από την πλούσια συλλογή του. Η απρόσκοπτη θέα στον κόλπο της Βουλιαγμένης τραβά το βλέμμα, ενώ στο εσωτερικό του πρωταγωνιστεί η open plan κουζίνα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024