Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε το πάρτι του Εxplorer’s Bar at the Plaza

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πάρτι του Εxplorer’s Bar at the Plaza

Πλήθος VIP’s, δημοσιογράφων, celebrities και φίλων του NJV Athens Plaza παραβρέθηκε στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο “Explorer’s Bar at the Plaza” του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza. Ο ιδιαίτερος χώρος του […]

Πλήθος VIP’s, δημοσιογράφων, celebrities και φίλων του NJV Athens Plaza παραβρέθηκε στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο “Explorer’s Bar at the Plaza” του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza. Ο ιδιαίτερος χώρος του Explorer’s Bar που θυμίζει κλειστό men’s club, η ξεχωριστή αισθητική και η British Style ατμόσφαιρα συνέθεσαν το σκηνικό. Πράσινες Chesterfield πολυθρόνες, χαμηλός φωτισμός, φωτογραφίες από πολυσύχναστες μητροπόλεις του κόσμου και η ατμοσφαιρική θέα στον παλμό της Αθήνας, συνθέτουν το σκηνικό του Explorer’s. Τη φιλοσοφία που θεμελιώνει το Explorer’s Bar, αλλά και την μοναδική εμπειρία που βιώνουν οι επισκέπτες του, παρουσίασε στους παρευρισκόμενους η γενική διευθύντρια του NJV Athens Plaza, κα Αφροδίτη Αρβανίτη. Ο στόχος του ξενοδοχείου είναι να διατηρηθεί η ξεχωριστή ταυτότητα του Bar, αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερο την παρουσία του στην Αθηναϊκή διασκέδαση χωρίς να αλλοιώνονται τα μοναδικά χαρακτηριστικά του.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024